Ajoneuvon ilmoituksen luominen 4 vaiheessa

Tahdotko alkaa vuokraamaan ajoneuvoasi Camptoon kautta? Ilmoituksen tekeminen on helppoa ja kestää alle 10 minuuttia. Katso tästä läpi yksinkertaiset ohjeet ilmoituksen tekemiseen kuvakaappausten kera ja ala luomaan omaa ilmoitustasi!

1. Siirry Camptoon sivustolle

Voit aloittaa ilmoituksen luomisen suoraan tämän linkin kautta.

2. Tee arvio ansioistasi ja rekisteröidy

Ilmoita aluksi ajoneuvosi tyyppi (matkailuauto/asuntovaunu), makuupaikkojen määrä ja valmistusvuosi. Näin saat suuntaa antavan arvion mahdollisista ansioistasi Camptoon kautta. Hinta on kuitenkin loppupeleissä sinun päätettävissä, ja arvio perustuu ainoastaan vastaavien ajoneuvojen keskivertohintaan sivustollamme. Klikkaa “Vuokraa ajoneuvosi” -painiketta. Tämän jälkeen sinua pyydetään syöttämään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Paina “Jatka” -painiketta.

 

3. Täytä ajoneuvosi perustiedot

Seuraavissa vaiheissa pyydämme ajoneuvosi perustietoja, kuten rekisterinumeroa, ajoneuvon tyyppiä, mallia, kapasiteettia, vaihteistoa, polttoainetta, vaadittua ajokorttia sekä noutopaikkaa. Syötettyäsi pyydetyn tiedon, klikkaa “Seuraava kysymys” -painiketta tai näppäimistösi enter-painiketta, niin sivusto ohjaa sinut automaattisesti seuraavalle sivulle.

4. Anna vuokrauksen tarkemmat tiedot ja pyydä julkaisua

Kun olet syöttänyt perustiedot, sinulle aukeaa kuusivaiheinen sivu, jolle syötät ajoneuvositietoja tarkemmin – perustiedot, mukavuudet, talon säännöt, hinnat, otsikko ja kuvaus, sekä kuva. Jokainen vaihe näkyy vihreänä, kun olet suorittanut sen loppuun. Voit siirtyä vaiheiden välillä kunnes olet syöttänyt kaikki tarvittavat tiedot. Voit myös aina muokata ilmoituksesi tietoja myöhemmin. Tällöin kaikki vasemmalla olevat sivupalkit näkyvät vihreinä, ja “Pyydä julkaisua” -painike aktivoituu. Kun olet tyytyväinen syöttämiisi tietoihin, klikkaa julkaisupainiketta. Camptoon tiimi tarkistaa, että ilmoituksesi on kunnossa. Kun kaikki on valmista, julkaisemme ilmoituksesi!

 

Mietityttääkö jokin? Voit ottaa meihin yhteyttä WhatsAppin kautta tai arkisin puhelimitse numeroon +358402203453, tai sähköpostitse osoitteeseen maria@camptoo.fi

Retkeilyterveisin,

Camptoo

——————————

Mikä Camptoo?
Olemme vertaisjakamisalusta, joka yhdistää matkailuautojen ja asuntovaunujen omistajat ajoneuvon vuokraamisesta kiinnostuneisiin matkailijoihin.

Kuinka voisimme olla avuksesi?
Jos omistat matkailuauton tai asuntovaunun, voimme auttaa sinua vuokraamaan sen silloin, kun se ei ole käytössä. Teemme lisätulojen ansaitsemisesta helppoa omistajille ympäri Suomea. Luo nyt ilmoitus ajoneuvollesi tästä tai etsi seuraavalle reissullesi sopiva ajoneuvo täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>