Camptoon tiimi esittäytyy

Camptoo on kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana huikeaksi yli 40 hengen tiimiksi, jonka jäsenet työskentelevät ympäri maailman. Camptoo Suomen kehitystä on ollut edistämässä moni tiimimme jäsen Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja ympäri Eurooppaa, ja tahdomme esitellä lyhyesti muutaman Camptoo Suomen tiimin jäsenen.

Maria Aho

Country Manager Camptoo Suomi

 

Toimin Camptoon ensisijaisena yhteyshenkilönä Suomessa. Voit olla minuun yhteydessä, mikäli tarvitset apua ilmoituksen, varauksen, tai minkä tahansa muun kanssa! Asiakasyhteyden lisäksi olen myös vastuussa Camptoon markkinoinnista Suomessa.
Löysin Camptoolle viime vuonna kiinnostukseni kautta matkailuun. Koen Camptoon arvojen vastaavan omiani, ja olen erittäin kiinnostunut alusta- ja jakamistaloudesta. Hyppäsin siis mukaan matkaan tuomaan Camptoon toimintaa myös Suomeen ja odotan innolla, mitä tuleva tuo tullessaan. Lähetä minulle viesti WhatsAppissa numeroon +358402203453 tai sähköposti osoitteeseen maria@camptoo.fi, jos sinulla on kysyttävää!

 

Martijn Peeters

CEO

Perustin Camptoon yhdessä teknisten perustajieni Roelin ja Joepin kanssa vuonna 2014, kun emme itse saaneet matkailuautoa vuokrattua. Huomasimme, kuinka paljon asuntoautoja seisoi tien varressa käyttämättä samalla, kun vuokraamojen ajoneuvot olivat loppuunvarattu koko kesälle. Alankomaiden jälkeen olemme aloittaneet toimintamme myös Australiassa ja Iso-Britanniassa, ja tällä kaudella suuntaamme katseemme Suomeen, Ruotsiin ja Puolaan. Olen todella innoissani, että pääsemme aloittamaan toiminnan Suomessa – Suomi on upea maa, josta löytyy paljon näkemisen arvoisia luontokohteita, ja mikä sen parempaa, kuin päästä kulkemaan paikasta toiseen vapaasti omalla matkailuautolla? Odotan innolla, että pääsen itsekin retkeilemään Suomessa!

Mark Spoor

Product Owner

Olen ollut vahvasti mukana kehittämässä Camptoon suomenkielistä sivustoa ja tunnen Camptoon sivuston kuin omat taskuni. Jos sivustolla on jokin ongelma, minä olen todennäköisesti ensimmäinen, jolle siitä ilmoitetaan ja lähden ratkaisemaan asiaa. On todella mielenkiintoista työskennellä uuden sivuston ja uuden kielen parissa – tehtävä on ajoittain haastava itselleni vieraalla kielellä, mutta yhteistyön kautta homma pelaa, ja samalla opin lisää Suomesta ja suomen kielestä.

——————————

Mikä Camptoo?
Olemme vertaisjakamisalusta, joka yhdistää matkailuautojen ja asuntovaunujen omistajat ajoneuvon vuokraamisesta kiinnostuneisiin matkailijoihin.

Kuinka voisimme olla avuksesi?
Jos omistat matkailuauton tai asuntovaunun, voimme auttaa sinua vuokraamaan sen silloin, kun se ei ole käytössä. Teemme lisätulojen ansaitsemisesta helppoa omistajille ympäri Suomea. Luo nyt ilmoitus ajoneuvollesi tästä tai etsi seuraavalle reissullesi sopiva ajoneuvo täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>