Matkavinkki: Viikonloppu Porissa ja Yyterissä

Matkailuautolla on helppo lähteä liikkeelle, oli sitten kyse viikonlopun pyrähdyksestä lähialueen leirintäalueelle tai monen viikon road tripistä Suomen halki. Camptoon tiimi otti viikonlopun ajaksi renkaat alle ja suuntasi kohti Poria, johon tutustumisen jälkeen voimme todella todeta, että kohde taittuu joka matkailijan tarpeisiin ja toiveisiin sen monipuolisine kohteineen. Tässä muutama matkavinkki viikonlopulta, toivottavasti sinäkin käyt ihastumassa Poriin ja sen lähialueisiin.

Yyteri Resort & Camping – jotain jokaiselle

Yövyimme viikonloppuna aivan Yyterin rannan kupeessa sijaitsevassa Yyteri Resort & Campingissa. Alueelta löytyy kaikki leiriytymiseen tarvittavat mukavuudet kuten suihkut ja sauna, sekä ravintola, jossa voi esimerkiksi nauttia aamiaisen halutessaan. Päivisin alueelta löytyy harrastuksia jokaiselle, minigolfista leikkipuistoon ja polkuautojen ja SUP-lautojen vuokraukseen. Iltaisin puolestaan on ihana istahtaa nuotion äärelle nauttimaan kesäöistä ja grilliruoasta luonnon helmassa, kuten kunnon retkellä kuuluukin. Yyteri Resort on myös oiva tukikohta, josta lähteä tutustumaan alueen nähtävyyksiin kuten esimerkiksi alla mainittuihin kohteisiin.

Yyteri Resort & Camping

Nokka kohti Kalloa

Mäntyluodon kärjessä sijaitsee jokaiselle porilaiselle tuttu Kallo. Oli sitten aurinkoinen kesäpäivä, myrskyinen syysilta tai merkkipäivä, jonka viettoon haet lokaatiota, Kallon majakka ja kalliot eivät petä. Käy ihastumassa itse.

Monipuolinen Kirjurinluoto

Porin Kirjurinluoto on tunnettu muun muassa siellä järjestettävistä tapahtumista kuten Pori Jazzista, mutta alueelta löytyy runsaasti tekemistä ympäri vuoden – luontoretkeilijälle kauniit kävelypolut, auringossa viihtyvälle nautiskelijalle uimaranta aivan kaupungin lähellä, ja terhakkalle lapsiperheelle leikkipuisto, liikennepuisto sekä kaikenkarvaisia eläimiä kesäisin. Täydellinen kohde päiväretkelle aivan kaupungin kupeessa, josta jokainen varmasti löytää itselleen jotain tekemistä.

Yyterin rannat aamutuimaan

Yyteri on Porin alueen kenties tunnetuin kohde, ja syystä! Kävellessä rantaa kohti eteen avautuu yhtäkkiä näky, jota voi hädin tuskin uskoa löytävänsä Suomesta – vaaleat hiekkadyynit yltävät joka suuntaan, ja alla avautuu meri. Jos herääminen aamuaurinkoon suinkaan onnistuu, suosittelemme kokemaan Yyterin rannat aamulla ja nauttimaan rannasta, kun harva muu on sinne vielä ehtinyt. Upeiden hiekkadyynien ja rantojen lisäksi Yyteri on myös harvoja paikkoja Suomessa, jossa voi muun muassa surffata.

Kaupunkimatkailua Porissa

Alueen upeiden ulkoilumaastojen ja luontokohteiden lisäksi Porissa on myös paljon tarjottavaa kaupunki- ja kulttuurimatkailijalle. Jos siis kaipaat kaupungin vilskettä ja vilinää, suuntaa Yyteristä päiväretkelle Porin keskustaan ja tutustu kaupunkiin, sen ravintoloihin ja nähtävyyksiin, tai suunnittele matka yhteen Porin monista tapahtumista, kuten Pori Jazziin, SuomiAreenaan tai Porispereen.

 

Matkailuautolla olet vapaa liikkumaan juuri siellä ja sillä tavoin kuin koet parhaaksi itsellesi, ja Pori ja Yyteri tarjoavat kaikenlaiselle matkailijalle sopivia kohteita. Katso siis Camptoon tarjonta, ota itsellesi sopiva auto alle ja suuntaa kohti Yyterin rantoja ja Porin nähtävyyksiä. Myös kotimaassa on valtavasti nähtävää, ja nyt on juuri oikea aika tutustua lähimatkailun antimiin.

——————————

Mikä Camptoo?
Olemme vertaisjakamisalusta, joka yhdistää matkailuautojen ja asuntovaunujen omistajat ajoneuvon vuokraamisesta kiinnostuneisiin matkailijoihin.

Kuinka voisimme olla avuksesi?
Jos omistat matkailuauton tai asuntovaunun, voimme auttaa sinua vuokraamaan sen silloin, kun se ei ole käytössä. Teemme lisätulojen ansaitsemisesta helppoa omistajille ympäri Suomea. Luo nyt ilmoitus ajoneuvollesi tästä tai etsi seuraavalle reissullesi sopiva ajoneuvo täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>