Omistajanosto: Sami

Vantaalainen Sami liittyi Camptoolle ensimmäisten omistajien joukossa, ja hänen retkeilyautonsa palasi tällä viikolta ensimmäiseltä vuokraukselta. Soitimme Samille ja kysyimme fiiliksiä hänen ensimmäisestä vuokrauksestaan Camptoon kautta. Sami on itse harrastanut automatkailua runsaasti ja muun muassa kiertänyt 18 maata Euroopassa.  Viime vuonna hän osti retkeilyauton vuokrakäyttöön huomattuaan, että tälle voisi olla kysyntää. 

Kompakti retkeilyauto on mainio pienemmissäkin paikoissa liikkuessa ja kynnys lähteä matkaan on matala myös ensikertalaiselle. Mitä sinun autossasi on erityistä?

Se on helppo käsitellä, 6 metriä pitkä ja siitä löytyy kaikki sama, mitä on kaikissa isommissa matkailuautoissa hieman pienemmässä koossa. Pienestä koosta huolimatta autossa matkustaa mukavasti kaksi aikuista ja yksi lapsi.

Miten koit ajoneuvon ilmoituksen tekemisen Camptoolla?

Ilmoituksen tekeminen oli mielestäni kaikin puolin helppoa, en kohdannut siinä mitään ongelmia.

Sinulla oli juuri ensimmäinen varaus meidän sivuston kautta, miten se meni kokonaisuudessan? Entä yhteydenpito matkailijan kanssa?

Kaikki meni todella hyvin, vuokrauksessa ei ollut mitään ongelmia. Asiakas oli myös aivan loistava ja auto palautui täysin kunnossa. Tässä tilanteessa kaikki oli selvää hänen kanssa heti alusta, eikä mistään erityisestä ollut tarvetta sopia ennen vuokrausta. Hän haki auton perheensä kanssa ja katsoi systeemit. Auto on käytännössä aivan uusi ja toimi täysin, joten se oli sillä lähtövalmis.

Annoitko alussa erityistä ohjeistusta auton käytöstä?

Kyseisellä asiakkaalla oli aikaisempaa kokemusta retkeily- tai matkailuauton käytöstä, mutta annoin lyhyen opastuksen auton käytöstä ja kaikki sujui sillä hyvin.

Mikä Camptoo mielestäsi helpottaa vuokrausta ja miten Camptoon kautta vuokraaminen eroaa aikaisemmista vuokrauskokemuksistasi?

Minusta Camptoo on hyvä paikka vuokrata sekä vuokraajalle että vuokranantajalle. Se on turvallinen molemmin puolin, sillä molempien taustat on tarkistettu ja homma toimii hyvin. Siksi ehkä mielummin vuokraan Camptoon kautta kuin suoraan.

Minkä neuvon antaisit henkilölle, joka on kiinnostunut vuokraamaan ajoneuvonsa Camptoon kautta?

Ei sen ihmeellisempää kuin se, että kannattaa laittaa kuvia autosta sekä sisältä että ulkoa, hyvät ehdot ja hinnan kohdilleen. Perustiedot kun on kunnossa pääsee jo hyvin liikkeelle.

 

 

——————————

Mikä Camptoo?
Olemme vertaisjakamisalusta, joka yhdistää matkailuautojen ja asuntovaunujen omistajat ajoneuvon vuokraamisesta kiinnostuneisiin matkailijoihin.

Kuinka voisimme olla avuksesi?
Jos omistat matkailuauton tai asuntovaunun, voimme auttaa sinua vuokraamaan sen silloin, kun se ei ole käytössä. Teemme lisätulojen ansaitsemisesta helppoa omistajille ympäri Suomea. Luo nyt ilmoitus ajoneuvollesi tästä tai etsi seuraavalle reissullesi sopiva ajoneuvo täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>