Omistaja kertoo minkälaista vuokraus on ollut Camptoolla

Pia on ehtinyt vuokrata Camptoo sivuston kautta ja hänen tarinasta voi oppia sekä omistaja, että matkustaja. Voit lukea miten toinen omistaja kokee vuokrauksen sujuvan Camptoon kautta? Ja miten matkailija voi suunnitella matkailuauto reissun?

Pia oli ensin hankkinut asuntovaunun, mutta pian tuli hankittua matkailuauto, sillä se tuntui tarjoavan lisä-mukavuutta. Pia lii

ttyi Camptoo sivustolle tämän kesän lopussa ja on kerennyt jakamaan matkailuautoilun iloa muittenkin kanssa!

Pia selittää miksi hän liittyi tähän kiertotalouteen, joka tarjoaa kaikille mahdollisuuden tutustua matkailuautolla reissaamiseen ja miksi hän uskoo sen olevan sen arvoista molemminpuolin!

Pia myös omistaa koiran, joten hän voi tarjota matkailijoille lisätietoa myös koiran kanssa matkustamisesta, ja‘koirat olivat oikeastaan pääasiallinen syy asuntoauton hankkimiseen. Niiden on mukavampi matkustaa isommassa tilassa ja voivat helteelläkin odotella kaupassakäynnin ajan ilmavammassa tilassa. Kattoluukut voi jättää auki parkissa ja vesikuppi on aina saatavilla.

Pia kertoo myös muita yleisiä syitä miksi matkailuautoilu on mieluisaa; ‘…paljon reissaavalla huonolla nukkujalla oman sängyn ja pesän tarve. On ihanaa seurustella ihmisten kanssa ja käydä tutustumassa erilaisiin paikkoihin ja sitten saa vetäytyä omaan kotiin reissussakin. Ja kaikki tavarat mahtuvat mukaan. Jos taas ajaessa alkaa väsyttää,on helppo pysähtyä tirsoille. Ja keittää sitten kahvit. Muutenkin retkeilyautoilussa on ihan parasta vapaus aikatauluista ja reiteistä; voi poiketa mihin tahansa mielenkiintoiseen paikkaan matkan varrella. Ja jäädä vaikka yöksi.’

Jo pelkästään Pian syistä vuokrata matkailuauto voidaan luoda uskomaton tunnelma mahdollisista reissuista!

Matkailuautoilu on jo itsestään tunnelmallista, mutta hyvin varustettu sekä mukava asuntoauto tekee kokemuksesta vieläkin paremman.

Pian ‘Autossa on hyvä nukkua, ilma on raikasta ja lämpö tasaista Alde-lämmitysjärjestelmän ansiosta.’ Ja ‘Ehdoton edellytys mallin valinnassa oli pitkittäiset vuoteet. Se on eri rytmisille nukkujille paras vaihtoehto’. Lisäksi ‘Tämä nykyinen retkeilyautomme onkin ihan helmi; todella mukava ajaa mm. automaattivaihteiston ansiosta ja pienemmän kokonsa vuoksi helppo pysäköidä. Siinä on kaikki mukavuudet kompaktissa koossa. Se on myös aikalailla omavarainen, on aurinkopaneelitkin ja kaikki toimii akuilla tai kaasulla.’ mikä mahdollistaa spontaanin pysähdyksen missä tahansa matkan aikana.

Kokenut ja avulias omistaja takaa miellyttävän matkan, sillä hän voi vastata kaikkiin kysymyksiin mitä matkustajalla voisi olla vuokrauksen aikana ja tähän asti Pialla ‘kaikki on sujunut mainiosti. Auto on palautunut ehjänä ja siistinä ja olemme saaneet kohdata mukavia matkalaisia. Vuokraajat ovat olleet uuteen, siistiin ja tyylikkääseen autoomme tyytyväisiä ja heidän matkansa on sujunut ilman ongelmia auton suhteen. Reissuun vaan pakkasta pelkäämättä; alla on tuliterät nastarenkaat!’

Pian kokemuksensa matkailuautoilusta sekä -vuokrauksesta on loistava oivallus sekä matkailijoille että vuokraajille, jotka harkitsevat matkailuauton vuokraamista Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa.

Jos sinulla on lisää kysyttävää Camptoon kautta vuokraamisesta, ota meihin yhteyttä Camptoo sivuston kautta tai jos haluat lähteä matkalle Pian ajoneuvolla, voit myös pyytää varausta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>