Asuntoauton vuokraus

Vuokraa matkailuauto helposti ja turvallisesti, vakuutus sisältyy automaattisesti yksityisten omistamiin ajoneuvoihin.

Löydä vapaus vuokraamalla matkailuauto

MyCamperin kautta voit vuokrata matkailuauton suoraan omistajalta edulliseen hintaan. Välitysalustamme on täydellinen sinulle, joka haluat viedä perheen tai ystävät spontaaneille seikkailuille ja unohtumattomille hetkille luonnon helmassa. Kun voi ottaa mökin mukaan matkalle, saa voittamattoman vapauden tunteen. Voit myös viedä parhaan ystäväsi löytöretkeilemään vuokraamalla retkeilyauton tai camper vanin. 

Asuntoautoelämällä on monia etuja, ja hyvin varustettu keittiö, wc-tilat ja nukkumapaikat koko perheelle luovat mahdollisuuden sujuvalle ja edulliselle matkalle. Koska matkailuauto ei tarvitse liittymää sähkölle tai vedelle muutamaan päivään, on sinulla mahdollisuus välttää leirintäalueita ja leiriytyä luonnon helmaan, ja siten saada mahtavia luontokokemuksia. MyCamper kannattaa huoletonta oloa, ja aikoina, jolloin meidän tulisi vähentää lentomatkustusta ja jakaa olemassaolevia resurssejamme eikä ostaa uutta, antaa palvelumme paremmat mahdollisuudet ympäristöystävälliseen matkailuun.

Välitämme ympäristöstä ja olemme sitä mieltä, että toimivien matkailuautojen ei kuulu seistä pihoilla käyttämättöminä. Ota läheisesi mukaan unohtumattomalle matkalle ja anna mielialan ja säätilan päättää mihin kohtaan karttaa seuraava neula laitetaan. Ehkä löydätte mansikkapaikan, jossa voitte levähtää hetken, kunnes taas on aika uusille elämyksille ja kokemuksille. Kun vierailette ystävien luona joilla on vähän tilaa, on matkailuauto erinomainen ratkaisu, jotta voitte yöpyä ja laittaa ruokaa omissa oloissa, eikä teidän tarvitse tuntea tungettelevanne. Suurien juhlien ja tapahtumien aikana säästätte aikaa ja rahaa kun voitte yöpyä kivenheiton päässä juhlista, eikä teidän tarvitse metsästää majoitusta ja kuljetuksia.

Matkailuauton omistajana voit ansaita rahaa vuokraamalla matkailuautoasi MyCamperin kautta. 

MyCamperin etuja

  • Välitysalustamme kautta vuokraat matkailuauton edullisesti, suoraan sen omistajalta läheltäsi, eikä sinun tarvitse kääntyä kalliiden vuokrausyhtiöiden puoleen.

  • Tarjoamme paljon valinnanmahdollisuuksia, monia asuntoautomalleja valittavaksi.

  • Kun vuokraat yksityishenkilöltä, kattava vakuutus sisältyy automaattisesti hintaan ja vakuutus on voimassa koko Euroopassa.

  • Voit olla huoletta turvallisen maksujärjestelmämme ansiosta, säilytämme rahoja kunnes alkutarkastus on suoritettu.

  • Jos auto jättää tielle loma aikana, tarjoamme ympärivuorokautisen tiepalvelun sekä asiakaspalvelun puhelimitse. 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä asuntoauton vuokraus maksaa per viikko?
Asuntoauton vuokra viikolle vaihtelee paljonkin riippuen esimerkiksi ajoneuvon koosta ja vuodenajasta milloin haluat vuokrata. Asuntoauto, johon mahtuu neljä henkilöä, maksaa sesongin ulkopuolella alkaen 800 € per viikko.
Missä voi vuokrata asuntoauton?
Sivuillamme MyCamper.com löydät vuokrattavia asuntoautoja koko Suomesta - sekä Ruotsista ja Norjasta. Etsit helposti sopivan ajoneuvon ja lähetät varauspyynnön suoraan nettisivujemme kautta. Vuokraan sisältyy vakuutus.
Sisältyykö asuntoauton vuokraan myös vakuutus?
Kyllä. Vakuutus sisältyy vuokraan, kun vuokraat yksityishenkilön omistaman asuntoauton.
Onko asuntoauton vuokraus yksityiseltä turvallista?
Kyllä, vuokraus on turvallista, jos vuokraat MyCamperin kautta. MyCamper varmentaa kaikkien asuntoautojen omistajien henkilöllisyyden pankkitunnusten avulla. Sillä tavoin voit olla turvallisin mielin, että omistaja on kuka hän kertoo olevansa. Vuokraan sisältyy myös MyCamperin vakuutus, joten voit tuntea olosi turvatuksi, kun teet varauksesi.