Matkailuauton vuokraus Helsinki

Arvostelu:9.1 / 36616 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Helsinki

Matkailuautot paikan Helsinki lähellä

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Helsinki

Pääkaupunkiseudulta löytää omansalaista tekemistä niin kulttuurimatkailija, ruokahifistelijä kuin luontointoilija. Nauti pääkaupungin monipuolisista tekemisistä tai tutustu lähiseudun nähtävyyksiin. Luonnon lähelle pääsee niin kaupungin viheralueilla kuin alle tunnin ajomatkan päässä oleviin lähialueen luonnonpuistoihin ja muihin luontokohteisiin. Helsingin keskeiseltä sijainnilta on myös helppo aloittaa road trip matkailuautolla mihin suuntaan tahansa, esimerkiksi kohti itää ja Järvisuomea, tai rannikkoa pitkin Länsirannikolle.

Tekemistä Helsingissä ja lähialueilla
Kävele Tuomiokirkon portaat, nauti kaupungin lukuisista museoista, ihastele merta Kaivopuistosta ja eksy Punavuoren pieniin liikkeisiin. Tutustu kaupunkiin yläilmoista Linnanmäen panoraama-laitteessa, nauti illasta Katajanokan laiturin ravintoloissa tai lenkkeile Keskuspuiston poluilla. Pääkaupungin tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi Helsingistä on myös helppo lähteä päiväretkelle esimerkiksi Porvoon vanhaankaupunkiin, Nuuksion kansallispuistoon tai Hankoon.

Matkailuautot ja asuntovaunut Helsingissä
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo lähellä Helsinkiä. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin