Vuokraa asuntovaunu Camptoon kautta

Arvostelu:9.1 / 46507 kokemuksesta

1. Vuokraa matkailuautosi ilmaseksi

Oletko harkinnut asuntovaunusi vuokraamista? Voit ansaita jopa 10 000 euroa vuodessa, auttaa muita leiriläisiä kokemaan matkailuauton ilon ja vapauden sekä olla osa mahtavaa yhteisöä kannustaen kiertotaloutta. Camptoo on täällä auttaakseen sinua tekemään juuri sen.

Jos päätät kokeilla, rekisteröidy Camptoon sivuilla ja luo oma ilmoitus. Autamme mielellämme luomaan sinulle ilmoituksen ilman mitään kustannuksia. Päätös on sinun! Voit määrittää hinnoittelun, saatavuuden, erityiset talosäännöt ja paljon muuta.

Loistava! Ensimmäinen askel on tehty. Saat pian ensimmäiset vuokrapyyntösi.

2. Tarvitse sopivan vakuutuksen

Ajoneuvon vakuuttaminen ei ole vain lakisääteinen vaatimus, vaan se tarjoaa mielenrauhan, että sijoituksesi on suojattu milloin tahansa. 

Vaikka ajoneuvosi on vakuutettu, sitä ei välttämättä ole vakuutettu vuokrausta varten. Tarkista ennen vuokraamista, että nykyinen vakuutuksesi kattaa myös vuokrauksen. Jos vakuutus ei kattaa vuokraamista, varmista, että päivität vakuutuksen niin, että se kattaa sen.
Yleensä ansaitset takaisin vakuutus maksun viikon vuokrasta.

Voit myös valita Omocomin tarjoaman päivävakuutksen missä maksat pelkästään niistä päivistä mitä vuokraat oman ajoneuvon. Tällä varmistat että et ylimaksa vakuutuksesta ja ansaitset varmasti kulut takaisin. Lue lisää vakuutuksesta tästä. Valitset tämän vakuutus vaihtoehdon kun luot ilmoitusta vakuutus tiedon kohdalla. 

3. Vastaanota ensimmäinen varauspyyntö

Olet julkaissut ilmoituksesi, ja potentiaaliset vuokraajat näkevät nyt listatun ajoneuvon. Varmistaaksemme, että olet näkyvissä ja saat runsaasti pyyntöjä, tehostamme mainostasi alussa.

Jos joku on kiinnostunut ajoneuvostasi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä. Kun harkitset pyyntöä ja olet epävarma siitä, kerro siitä meille, niin autamme sinua mielellämme harkinnassa. 

karavaani metsässä

3. Vastaanota ensimmäisiä varauspyyntöjä

Vuokrapyynnön yhteydessä mahdolliset vuokraajat lähettävät sinulle henkilökohtaisen viestin, jossa he selittävät, miksi ajoneuvosi on täydellinen heitä varten ja minne he suunnittelevat matkaa sillä. Voit katsoa heidän Camptoo-profiiliaan, jossa on lisätietoja sekä heidän arvostelujaan. Tarkistamme vuokralaisen henkilöllisyyden sekä ajokortin voimassaolon.

Jos tunnet olosi mukavaksi ja olet tyytyväinen vuokraajaan, hyväksy pyyntö. Hyväksymällä pyynnön hyväksyt vuokraehdot.

5. Maksut ja vakuus

Camptoo hoitaa koko maksuprosessin puolestasi. Kun maksu on suoritettu, yhteystiedot ovat molempien osapuolten saatavilla noudon järjestämiseksi. Maksu siirretään tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Vuokralaisen on myös maksettava takuumaksu muutama päivä ennen lähtöä. Vakuus on yleensä 1 000 euroa.

Retro asuntovaunu leirintäalueella
Oletko valmis vastaanottamaan varauksia?

Luo ilmoitus ja aloita tienaaminen

6. Seikkailu alkaa

Kun varaus on maksettu kokonaisuudessaan (mukaan lukien vakuus), vuokraaja voi aloittaa matkan! Suurin osa paperityöstä tekee Camptoo. Sinun pitää vain suorittaa ajoneuvon katsastus ennen avainten luovuttamista!

7. Kun matka on loppunut

Camptoo viimeistelee paperit ennen vuokraajan paluuta. Sinun tarvitsee vain suorittaa lopputarkastus ja ilmoittaa meille, voidaanko palauttaa vakuus vuokraajalle. Sinulla on oikeus periä lisäkilometrit, siivouskulut, kaasu- ja/tai tietullit. Kaikki on yksinkertaista ja se voidaan käsitellä verkossa muutamassa minuutissa

Karavaani leirintäalueella veden päällä

Jäikö jotain kysyttävää?

Autamme aina mielellämme!

Customer Happiness -työntekijöitä Camptoon toimistolla.