Vuokraa matkailuauto Camptoon kautta

Arvostelu:9.1 / 41074 kokemuksesta

1. Luo ilmoitus ilmaiseksi

Oletko koskaan ajatellut vuokrata asuntoautoasi tai -vaunuasi? Voit ansaita lisätuloja, auttaa matkatovereita kokemaan matkailuauton iloa ja vapautta ja olla osa mahtavaa yhteisöä sekä kannustaa kiertotaloutta. Camptoo on täällä auttaakseen sinua tekemään juuri sen.

Jos päätät kokeilla, rekisteröidy Camptoon sivuille ja luo oma ilmoitus. Autamme mielellämme luomaan sinulle ilmoituksen ilman mitään kustannuksia. Päätös on sinun! Voit määrittää hinnoittelun, saatavuuden, erityiset talosäännöt ja paljon muuta.

2. Tarvitset sopivan vakuutuksen

Ajoneuvon vakuuttaminen ei ole vain lakisääteinen vaatimus, vaan se tarjoaa mielenrauhan, että sijoituksesi on suojattu milloin tahansa.

Vaikka ajoneuvosi on vakuutettu, sitä ei välttämättä ole vakuutettu vuokrausta varten. Tarkista ennen vuokraamista, että nykyinen vakuutuksesi kattaa vuokrauksen. Jos se ei sitä kata, varmista, että päivität vakuutuksen niin, että vuokraaminen on katattu.
Yleensä vakuutusmaksun katat yhden viikon vuokrauksella. 

Jos haluat meidän auttavan sinua vakuutusprosessissa, soita meille numeroon  +358402203453 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen maria@camptoo.fi, niin autamme sinua löytämään täydellisen vakuutusratkaisun.

Ilmoituksesi on valmis, joten mahdolliset vuokraajat näkevät nyt luettelossa olevan ajoneuvosi. Varmistaaksemme, että olet näkyvissä ja saat runsaasti pyyntöjä, tehostamme ilmoitustasi alussa.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä, jos joku on kiinnostunut ajoneuvostasi. Kun harkitset pyyntöä ja olet epävarma, kerro siitä meille, niin autamme sinua mielellämme harkinnassa.

3. Vastaanota ensimmäinen varauspyyntö

Ilmoituksesi on valmis, joten mahdolliset vuokraajat näkevät nyt luettelossa olevan ajoneuvosi. Varmistaaksemme, että olet näkyvissä ja saat runsaasti pyyntöjä, tehostamme mainostasi alussa.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä, jos joku on kiinnostunut ajoneuvostasi. Kun harkitset pyyntöä ja olet epävarma, kerro siitä meille, niin autamme sinua mielellämme kaikissa harkinnoissa.

Avaimen luovutus matkailuautoa vuokrattaessa

4. Hyväksy varauspyyntö

Vuokrapyynnön yhteydessä mahdolliset vuokraajat lähettävät sinulle henkilökohtaisen viestin, jossa he selittävät, miksi ajoneuvosi on täydellinen heille ja minne he suunnittelevat matkaa sillä. Voit katsoa heidän Camptoo-profiiliaan, jossa on lisätietoja sekä heidän arvostelujaan. Tarkistamme vuokralaisen henkilöllisyyden sekä ajokortin voimassaolon.

Jos tunnet olosi mukavaksi ja olet tyytyväinen vuokraajaan, hyväksy pyyntö. Hyväksymällä pyynnön hyväksyt vuokraehdot.

5. Maksut ja vakuus

Camptoo hoitaa koko maksuprosessin puolestasi. Kun maksu on suoritettu, yhteystiedot ovat molempien osapuolten saatavilla noudon järjestämiseksi. Summa siirretään tilillesi seuraavana arkipäivänä matkan alkamisen jälkeen.

Vuokralaisen tulee myös maksaa vakuus muutamaa päivää ennen lähtöä. Vakuusmaksun määrää omistaja, mutta se on yleensä 1 000 euroa. 

Matkailuauto metsässä
Oletko valmis vastaanottamaan varauksia?

Luo ilmoitus ja aloita tienaaminen

6. Seikkailu alkaa

Kun varaus on maksettu kokonaisuudessaan (mukaan lukien vakuus), vuokraaja voi aloittaa matkan! Camptoo tarjoaa kätevän digitaalisen siirtolomakkeen joka tulee täyttää ennen kun matka alkaa. Sinun pitää vain suorittaa ajoneuvon katsastus lomakkeen täyttämisen yhteydessä ennen avainten luovuttamista!

7. Kun matka loppuu

Teet lopputarkastuksen ja ilmoitat meille, voidaanko vakuus palauttaa vuokraajalle. Sinulla on oikeus periä lisäkilometrit, siivouskulut, kaasu- ja/tai tietullit. Kaikki on yksinkertaista ja sen voi hoitaa verkossa. Se ei vie muutamaa minuuttia kauempaa.

Matkailuauto metsässä

Jäikö jotain kysyttävää?

Autamme aina mielellämme!

Customer Happiness -työntekijöitä Camptoon toimistolla.