Vuokraa koiraystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu seuraavalle reissullesi

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46477 kokemuksesta
Laaja tarjonta koiraystävällisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja lähde matkaan!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Laaja valikoima koiraystävällisiä matkailuajoneuvoja vuokrattavana

 • alkaen €94 per yö 
  (7)

  Uudehko, siisti, näppärä retkeilyauto

  24Jyväskylä
 • alkaen €139 per yö 
  (3)

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä
 • alkaen €80 per yö 
  (12)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box

Lomailetko lemmikkisi kanssa? Vuokraa lemmikkiystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu Camptoon kautta!

Koirat sallittu

Camptoon ajoneuvojen omistajat voivat itse päättää, hyväksyvätkö he koiria, kissoja tai muita lemmikkejä ajoneuvoonsa. Voit helposti hakea nimenomaan lemmikkiystävällisiä ajoneuvoja ja nauttia lomasta karvaisen kaverisi kanssa!

Turvallisuus ennen kaikkea

Camptoo varmistaa, että kaikki ajoneuvot ovat turvallisia ja vakuutettuja. Sen lisäksi tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän sekä muiden matkailijoiden arvostelujen ansiosta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme aina apunasi

Matkailuauton vuokraus Camptoon kautta on helppoa. Voit ottaa omistajanan suoraan yhteydessä ja sopia hänen kanssa vuokrauksesta itse. Sen lisäksi olemma aina valmiita auttamaan niin ennen matkaasi, sen aikana, kuin sen jälkeenkin!

dog on the beach

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

syys 2022
Lomamme oli tosi upea, siitä suuri kiitos Maaritille ja hänen asuntoautolle. Reissu sujui hyvin ja aina kun tarvitsi, oli Maarit auttavainen ja todella ihanasti mukana!! Etukäteen saamamme videot auttoivat alkuun, mehän olimme ihan aloittelijoita tällaisessa matkustamisessa. Ja pyynnöstä saimme kupit ja kattilat sekä muut tarvikkeet Maaritilta lainaan. Suosittelemme mitä lämpimimmin Maarittia ja hänen autoaan. Rakkaat terveiset, Erja, Thomas ja Lotta

syys 2022
Koko vuokrausprosessi sujui erittäin hyvin alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta. Jani vastasi viesteihin nopeasti, vuokraukseen liittyvät asiat ja nouto sovittiin selkeästi ja tapaaminen nouto- ja palautustilanteessa oli miellyttävä. Camper oli lähes uusi ja kaikki toimi hienosti. Saimme selkeät ohjeet riittävässä määrin (ensikertalaisia!) ja lopuksi hyvän matkan toivotukset - ”nauttikaa vapaudesta!”. Ihan huippukokemus! Kiitos! Tiedämme, kehen olla yhteydessä, kun seuraavan kerran reissukuume nousee…

syys 2022
Iso auto mutta ajossa tuntuu normaalilta pakettiautolta. Automaattiin tottuneena manuaali vaihteisto ja kytkin ei tuottanut ongelmia. Ainoa ongelma on että matkakumppanit alkoivat jo suunnitella tulevia matkoja, sen verran mukavaa oli matkustaa. Ollin kanssa oli mukava asioida .