Vuokraa koiraystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu seuraavalle reissullesi

Arvostelu:9.1 / 37602 kokemuksesta
Laaja tarjonta koiraystävällisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja lähde matkaan!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Laaja valikoima koiraystävällisiä matkailuajoneuvoja vuokrattavana

 • alkaen €145 per yö

  Vuokrataan 2021v iso matkailuatuo, Rekisteröity 5:lle, Nukkumapaikat 5:lle

  55Vantaa
 • alkaen €185 per yö

  B-kortilla matkailuautolla Lappiin!

  34Rovaniemi
 • alkaen €165 per yö
  (1)

  Sisältä tilava ja ulkoa pieni. Autossa on 5 istuma- ja nukkumapaikkaa ja se on vain 6,80m pitkä. Hieno ZF:n valmistama 9 vaihteinen automaatti!

  56Helsinki

Lomailetko lemmikkisi kanssa? Vuokraa lemmikkiystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu Camptoon kautta!

Koirat sallittu

Camptoon ajoneuvojen omistajat voivat itse päättää, hyväksyvätkö he koiria, kissoja tai muita lemmikkejä ajoneuvoonsa. Voit helposti hakea nimenomaan lemmikkiystävällisiä ajoneuvoja ja nauttia lomasta karvaisen kaverisi kanssa!

Turvallisuus ennen kaikkea

Camptoo varmistaa, että kaikki ajoneuvot ovat turvallisia ja vakuutettuja. Sen lisäksi tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän sekä muiden matkailijoiden arvostelujen ansiosta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme aina apunasi

Matkailuauton vuokraus Camptoon kautta on helppoa. Voit ottaa omistajanan suoraan yhteydessä ja sopia hänen kanssa vuokrauksesta itse. Sen lisäksi olemma aina valmiita auttamaan niin ennen matkaasi, sen aikana, kuin sen jälkeenkin!

dog on the beach

Miten muut ovat kokeneet lomailun lemmikkinsä kanssa

tammi 2022
Everything was fine, the driving license verification process was a bit unclear, the status was changing a few times and I wasn't sure if everything is alright or not. But it finally changed to "OK" and I also confirmed that via a phone call. The customer support on a call was fabulous.

tammi 2022
Website very easy to use and locate a suitable vehicle. Communication through the website was easy to use and efficient. Reservation process was clear and user friendly. Would recommend.

marras 2021
Good website, easy to find what you're looking for, good filters etc. Good communication, the reminders on payment and the process for handover checks etc were very helpful.

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin