Vuokraa koiraystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu seuraavalle reissullesi

Arvostelu:9.1 / 41074 kokemuksesta
Laaja tarjonta koiraystävällisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja lähde matkaan!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Laaja valikoima koiraystävällisiä matkailuajoneuvoja vuokrattavana

 • alkaen €80 per yö
  (10)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €76 per yö

  Näppärä ja siisti matkailuauto

  46Vantaa
 • alkaen €139 per yö
  (2)

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä

Lomailetko lemmikkisi kanssa? Vuokraa lemmikkiystävällinen matkailuauto tai asuntovaunu Camptoon kautta!

Koirat sallittu

Camptoon ajoneuvojen omistajat voivat itse päättää, hyväksyvätkö he koiria, kissoja tai muita lemmikkejä ajoneuvoonsa. Voit helposti hakea nimenomaan lemmikkiystävällisiä ajoneuvoja ja nauttia lomasta karvaisen kaverisi kanssa!

Turvallisuus ennen kaikkea

Camptoo varmistaa, että kaikki ajoneuvot ovat turvallisia ja vakuutettuja. Sen lisäksi tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän sekä muiden matkailijoiden arvostelujen ansiosta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme aina apunasi

Matkailuauton vuokraus Camptoon kautta on helppoa. Voit ottaa omistajanan suoraan yhteydessä ja sopia hänen kanssa vuokrauksesta itse. Sen lisäksi olemma aina valmiita auttamaan niin ennen matkaasi, sen aikana, kuin sen jälkeenkin!

dog on the beach

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

kesä 2022
Erittäin siisti ja uudenveroinen matkailuauto. Ajomukavuus hyvä. Kaikki toiminnot toimivat hyvin ja hyvä alkuopastus. Kaikki sujui omistajien kanssa erittäin hyvin jo varausvaiheesta vuokraukseen ja palautukseen. Nouto- ja palautusajat hyvin sovittavissa. Voisin ehdottomasti vuokrata uudelleen.

kesä 2022
Auto todella siisti ja hieno! Ei paljoa keksi parannusehdotuksia, löytyi kaikki astiat, mausteet yms. Lisäksi yhteydenpito yms vuokraajan kanssa 10+

kesä 2022
Todella tyylikäs, sympaattinen ja käytännöllinen retkiauto. Mukava sänky, pöytä ja keitto- ja ruokailuvälineet pakattuna tyylikkäästi pieneen tilaan. Normaalipakun kokoisena helppo ajaa ja parkkeerata. Itse kävimme vain sodankylän elokuvajuhlilla, jossa toimi hyvin festarimajoituksena kunhan järkkäsi suihkut ja vessat erikseen. Toimii luultavasti jopa paremmin luonnon helmassa majoittumiseen.