Miten asuntovaunun tai matkailuauton vuokraus toimii

Arvostelu:9.1 / 46506 kokemuksesta

Luo ilmainen matkailuauto tai -vaunu ilmoitus

Jos päätät kokeilla meidän palvelua, rekisteröidy ja luo oma ilmoitus sivustollamme. Autamme mielellämme sinua luomaan ilmoitus ilman kustannuksia. Päätös on sinun! Voit määrittää hinnoittelun, saatavuuden, erityiset talosäännöt ja paljon muuta.

Etsi sopiva vakuutus

Ajoneuvon vakuuttaminen ei ole vain lakisääteinen vaatimus, vaan se tarjoaa mielenrauhaa kaikille osapuolille siitä että sijoituksesi on aina suojattu. Vaikka ajoneuvosi on vakuutettu, sitä ei välttämättä ole vakuutettu vuokrausta varten. Tarkista ennen vuokraamista, että nykyinen vakuutuksesi kattaa vuokrauksen. Jos nykyinen vakuutus ei kata vuokraamista, varmista, että päivität vakuutuksen niin, että se kattaisi sen.
Yleensä saat vuokra vakuutus summan verran ansaittua yhden viikon vuokrauksella.

Vastaanota ensimmäiset vuokrapyynnöt

Ilmoituksesi on valmis, joten mahdolliset vuokraajat näkevät nyt luettelossa olevan ajoneuvosi. Varmistaaksemme, että olet näkyvissä ja saat runsaasti pyyntöjä, tehostamme ilmoitustasi jonkun aikaa. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä, jos joku on kiinnostunut ajoneuvostasi. Kun harkitset pyyntöä ja olet epävarma siitä, kerro siitä meille, niin autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä.

matkailuauto telttailu luonnossa
Haluatko päästä alkuun?

Luo ilmoitus tänään

Hyväksy varaukset

Vuokrapyynnön yhteydessä mahdolliset vuokraajat lähettävät sinulle henkilökohtaisen viestin, jossa he selittävät, miksi ajoneuvosi on täydellinen juuri heille ja minne he suunnittelevat matkaa sen kanssa.

Jos tunnet olosi mukavaksi ja olet tyytyväinen vuokraajaan, hyväksy pyyntö. Hyväksymällä pyynnön hyväksyt vuokraehdot.

Camptoo tarkistaa vuokraajasi

Camptoo lisää turvallisuutta vahvistamalla vuokraajan useissa vaiheissa. Tarkistamme vuokralaisen henkilöllisyyden maksun yhteydessä sekä ajokortin voimassaolon.

Maksut järjestelty

Camptoo hoitaa koko maksuprosessin puolestasi. Kun maksu on suoritettu, yhteystiedot ovat molempien osapuolten saatavilla noudon järjestämiseksi. Summa siirretään tilillesi seuraavana arkipäivänä matkan alkamisen jälkeen.

Esimerkki varauspyynnöstä Camptoon

Turvallisuus etusijalla

Vuokralaisten tarkistamisen lisäksi perimme vuokraajalta vakuuden muutama päivä ennen lähtöä. Takuumaksu määräytyy vakuutusmaksusi mukaan, mutta se on yleensä 1000 € matkailuautoilla ja 500€ asuntovaunuissa.

Seikkailu alkaa

Kun varaus on maksettu kokonaisuudessaan, vuokraaja voi aloittaa matkan! Camptoo tarjoaa kätevän digitaalisen siirtolomakkeen missä voit kirjata kaikki tiedot ennen matkan lähtöä. Sinun tarvitsee vain suorittaa ajoneuvon katsastus lomakkeen täyttämisen ja kirjautumisen yhteydessä ennen avainten luovuttamista!

Kun matka on ohi

Teet lopputarkastuksen ja ilmoitat meille, jos voidaan palauttaa vakuus vuokraajalle. Sinulla on oikeus periä lisäkilometrit, siivouskulut, kaasu- ja/tai tietullit. Kaikki on yksinkertaista ja sen voi hoitaa verkossa. Se ei vie muutamaa minuuttia kauempaa.

Matkailuauto matkalla

Haluatko tietää paljon voit tienata?