Miten matkailuauton tai -vaunun vuokraaminen Camptoon kautta toimii?

Arvostelu: 9.1 keskiarvo 37602 kokemuksesta

Löydä sopiva matkailuauto tai asuntovaunu

Valitse laajasta valikoimastamme matkailuauto, retkeilyauto tai asuntovaunu, joka sopii parhaiten matkasuunnitelmiisi. Valinnan helpottamiseksi voit suodattaa esimerkiksi noutopaikkaa, tuotetyyppejä ja nukkumispaikkoja.

Ilmoituksissa saat hyvän yleiskuvan ajoneuvosta valokuvien, kuvausten ja ominaisuuksien avulla. Jos löydät kiinnostavan matkailuauton tai asuntovaunun, voit tallentaa sen suosikiksi, jotta löydät mainoksen helposti jatkossa.

Esitä kysymys ilman sitoutumista tai varaa suoraan

Camptoon kautta voit ottaa yhteyttä ajoneuvon omistajaan kahdella tavalla: voit aloittaa keskustelun Lähetä viesti -vaihtoehdon kautta tai pyytää varausta suoraan. Jos selaat edelleen vaihtoehtoja, on parasta käyttää viestitoimintoa, jonka kautta omistaja voi vastata kysymyksiisi. Jos olet valinnut matkailuauton tai asuntovaunun, jolla haluaisit lähteä lomalle, on parasta pyytää varausta. Omistaja voi sitten hyväksyä varauksesi.

Vahvista varauksesi

Voit vahvistaa varauksen heti, kun omistaja on hyväksynyt ehdottamasi vuokra-ajan. Suorita vahvistusprosessi kirjaamalla ajokorttisi tiedot. Tee sitten varauksestasi lopullinen maksamalla varausmaksuna 25% varauksen kokonaishinnasta turvallisen maksuprosessimme kautta. Loput maksusta on suoritettava kahdeksan viikkoa ennen varauskauden alkua, sinulle ilmoitetaan tästä automaattisesti. Vuokramaksu siirretään omistajalle vuokra-ajankohdan alkamispäivänä. Huomaa: niin kauan kuin et ole maksanut varausmaksua, muut voivat vielä varata ajoneuvon. Maksamalla varausmaksun hyväksyt vuokraehdot.

Maksa vakuus

Sinun on maksettava vakuus muutama päivä ennen lähtöä. Omistaja määrittää vakuuden suuruuden, mutta se on yleensä noin 500 euroa asuntovaunun vuokratessa ja noin 1000 euroa matkailuauton vuokratessa. Vakuus palautetaan sinulle vuokra-ajan ja mahdollisten vahinkojen tai lisämaksujen vähennyksen jälkeen. Lisämaksuihin voi lukeutua muun muassa ylimääräiset kilometrit, tankkaus tai siivous.

Omavastuu

Jos vuokraat matkailuauton, voit vakuuttaa osan omavastuustasi Camptoon kautta. Tämä vähentää omavastuun (yleensä) 1000 eurosta 150 euroon tapahtumaa kohden. Tällöin myös vakuutesi laskee 350 euroon 1000 euron sijaan. Varausprosessin aikana Camptoon kautta sinulle annetaan mahdollisuus vakuuttaa omavastuu.

Vakuutus

Vakuutus vaihtelee matkailuautoa ja asuntovaunua kohden. Siksi on tärkeää tarkistaa, miten matkailuauto tai asuntovaunu on vakuutettu. Vakuutus on ilmoitettu kyseisen matkailuauton tai asuntovaunun profiilisivulla. Matkan aikana on myös viisasta olla matkavakuutus. Voit ottaa tämän matkasi ajalle eri vakuutusyhtiöiden kautta.

Peruutus

On tietenkin aina mahdollista, ettet pääse sittenkään lähtemään matkallesi. Siinä tapauksessa voit perua varauksen Camptoon kautta ja omistajan asettamat peruutusehdot, jotka hyväksyt vahvistaessasi varauksen, ovat voimassa. Suosittelemme harkitsemaan peruutusvakuutuksen ottamista varmuuden vuoksi vakuutusyhtiön kautta.


Katso ajoneuvomme

Käyttäjäkokemukset

Mitä matkailijamme sanovat Camptoosta

Mitä matkailijamme sanovat omistajista

Tarvitsetko apua?

Soita meille numeroon: +358 9 42727314


Ma - La klo 9.00 - 17.30

Usein kysyt kysymykset ›

© 2014 - 2022 - Deelit Ventures B.V. Suomen sivuliike - KVK 3205151-5 - ALV FI32051515