Matkailuauton vuokraus Espoo

Arvostelu:9.1 / 37560 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Espoo

Matkailuautot paikan Espoo lähellä

 • alkaen €82 per yö
  (3)

  Huippuvarusteltu Van King size -vuoteella

  34Helsinki
 • alkaen €89 per yö
  (1)

  Huoleton ja hyvin varusteltu retkeilyauto lyhyempään tai pidempään vuokraan

  35Helsinki
 • alkaen €112 per yö
  (1)

  Uusi, täysin varusteltu retkeilyauto

  34Vantaa
 • alkaen €93 per yö

  Erittäin siisti ja tilava asuntoauto

  66Numminen
 • alkaen €165 per yö
  (1)

  Sisältä tilava ja ulkoa pieni. Autossa on 5 istuma- ja nukkumapaikkaa ja se on vain 6,80m pitkä. Hieno ZF:n valmistama 9 vaihteinen automaatti!

  56Helsinki
 • alkaen €141 per yö
  (1)

  Toimivapohjainen tilaihme mukavaan lomailuun / A functional space wonder for a comfortable holiday

  65Espoo
 • alkaen €88 per yö

  Laadukas retkeilyauto myös vaativimpiin olosuhteisiin 4X4 (B-ajokortti riittää)

  34Vantaa
 • alkaen €105 per yö

  Adria Matrix Supreme! Loistava matkailuauto mukavuuksilla!

  55Järvenpää
 • alkaen €105 per yö

  Adria Matrix

  54Helsinki

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Helsinki

Pääkaupunkiseudulta löytää omansalaista tekemistä niin kulttuurimatkailija, ruokahifistelijä kuin luontointoilija. Nauti pääkaupungin monipuolisista tekemisistä tai tutustu lähiseudun nähtävyyksiin. Luonnon lähelle pääsee niin kaupungin viheralueilla kuin alle tunnin ajomatkan päässä oleviin lähialueen luonnonpuistoihin ja muihin luontokohteisiin. Helsingin keskeisellä sijainnilta on myös helppo aloittaa road trip matkailuautolla mihin suuntaan tahansa, esimerkiksi kohti itää ja Järvisuomea, tai rannikkoa pitkin Länsirannikolle.

Tekemistä Helsingissä ja lähialueilla
Kävele Tuomiokirkon portaat, nauti kaupungin lukuisista museoista, ihastele merta Kaivopuistosta ja eksy Punavuoren pieniin liikkeisiin. Tutustu kaupunkiin yläilmoista Linnanmäen panoraama-laitteessa, nauti illasta Katajanokan laiturin ravintoloissa tai lenkkeile Keskuspuiston poluilla. Pääkaupungin tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi Helsingistä on myös helppo lähteä päiväretkelle esimerkiksi Porvoon vanhaankaupunkiin, Nuuksion kansallispuistoon tai Hankoon.

Matkailuautot ja asuntovaunut Helsingissä
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo lähellä Helsinkiä. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin