Matkailuauto vuokrattavina paikassa Indonesia

Arvostelu:9.1 / 37560 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Vuokraa edullinen matkailuauto yksityisomistajilta

Jotain jokaiselle

Valitse yli 1600 ainutlaatuisen matkailuauton ja asuntovaunun välillä ja kokeile retkeilyä Camptoon kautta! Suunnitteletko viikonloppureissua tai koko kesän pituista lomaa? Vuokraa edullisesta valikoimastamme!

Turvallisuus ennen kaikkea

Camptoo varmistaa, että lähdet matkaan turvallisesti ja kunnolla vakuutettuna. Tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän ja muiden matkailijoiden ansiosta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme täällä sinua varten

Camptoon tiimi on täällä sinua varten! Henkilökohtainen tuki on prioriteettimme ja neuvomme mielellämme, jos tarvitset apuamme.

Matkailuautot paikassa Indonesia

Jaa ilo

Säästä rahaa ja luo oma matkasi vuokraamalla kunnolla vakuutetun matkailuauto. Tapaa omistajat ja jaa kokemuksesi matkailijayhteisömme kanssa.

Kokemukset

marras 2021
Sivusto välillä tökki, aina ei ihan selvä tallentuiko tiedot ja välillä sekaisin flaamiksi ja suomeksi. Näin jättää hieman halvan vaikutelman. Käytin Samsungin omaa selainta.

marras 2021
Vuokraamisen prosessi sujuin hyvin. Jonkin verran lisää auton yksityiskohdista olisin ennakkoon kaivannut. Esim. vuokrausaikaan sisältyviä matkakilometrejä en nähnyt ennakkoon.

loka 2021
Camptoo toimi erinomaisen helposti. Ilahduttava palvelu kerrassaan! Tätä tullaan jatkossa käyttämään uudelleen ja jos hankin joskus oman auton, listaan sen todennäköisesti vuokrattavaksi Camptoon kautta.

syys 2021
Jostain syystä sähköisen siirtolomakkeen lähetys ei onnistunut iPadillä: täyttäminen sujui hyvin, mutta päätyi siihen että lomakkeen lähetysnappi ei toiminut. Mielestäni campereiden omistajille ei pidä antaa mitään vuokraajien yhteystietoja ennen kuin vakuus on maksettu ja kaikki asiat sovittuna, jotta vältetään lisämaksut joita Camptoon sivuilla ei ole mainittu ja kaikki rahaliikenne saadaan kulkemaan Camptoon kautta. Muutoin erittäin tervetullut ja hyvin toimiva palvelu.

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin