Matkailuauton vuokraus Joensuu

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 44401 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta! Varaa oma matka jo tänään

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Joensuu

Matkailuautot paikan Joensuu lähellä

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Joensuu

Tekemistä Joensuussa ja lähialueilla

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus ja Suomen 12 suurin kaupunki. Jos päätät vuokrata matkailuauton tai matkailuvaunun tältä alueelta niin et jää historiasta paitsi kaupungissa ennen kun suuntaat sen ulkopuolelle luonnon pariin. Kaupungissa löydät tärkeitä arkitektuurin kohteita jotka suunnitteli Eliel Saarinen.

Lisää tietoa Joensuusta löydät tästä.

Luonnossa löydät kivikaudelta säilyneitä esineitä esimerkiksi alueella olevissa luolissa. Voit lukea lisää tästä.Joensuu

Kokemukset

elo 2022
Hiring using Camptoo was excellent. It was clear at every stage of the form filling and payments and we received timely reminders of final payments so that the booking was not lost. The website was also clear and easy to use. The search engine gave us appropriate choices and provided clear details of where the vans were located. Communication with van owners was effective and quick.

elo 2022
Minusta 15e polttoaineesta on naurettava kaasupullo tyhjä ei voitu kokata mitään,grillissä kaasuletku irti syttyi tuleen 2 kertaa ps.huomattiin vasta palautuksen yhteydessä että syy liekkeihin oli löysä letku

elo 2022
Kaikki muuten OK, mutta teidän on turha komentaa vuokralaista täyttämään etukäteen digitaalista siirtolomaketta. Yhdessä vuokraajan kanssa tutkittiin auto ja tehtiin lomakkeeseen merkinnät ennen matkan alkua. Matkan lopuksi sama juttu ja allekirjoitukset.