Matkailuauton vuokraus Jyväskylä

Arvostelu:9.1 / 39227 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Jyväskylä

Matkailuautot paikan Jyväskylä lähellä

 • alkaen €94 per yö
  (6)

  Uusi, siisti, näppärä retkeilyauto

  24Jyväskylä
 • alkaen €139 per yö

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä
 • alkaen €88 per yö

  Hobby gs50

  24Höytiä

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Jyväskylä 

Tekemistä Jyväskylässä ja lähialueilla

Jyväskylä on Keski-Suomen Maakuntakeskus ja helppo kohta aloittaa matkasi vuokratulla ajoneuvolla sillä kaupunki sijaitsee muiden isojen kaupunkien lähellä mitä voit reissulla tutkia. Esimerkiksi Kuopio, Tampere ja Lahti ovat muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Jyväskylässä voit kuitenkin ensin tutustua moneen kulttuuriseen kohteeseen kuten kirkot, museot ja muut historialliset rakennukset.Jyväskylä

Kokemukset