Matkailuauton vuokraus Lahti

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46507 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Lahti

Matkailuautot paikan Lahti lähellä

  • alkaen €95 per yö 

    Pössl Road Camp, retkeilyauto, 5.4m, 2 + 1

    34Nastola

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Lahti

Tekemistä Lahdessa ja lähialueilla

Lähellä pääkaupunkia sijaitseva kaupunki, Lahti, tarjoaa myös tarpeeksi tekemistä.

Vaikka kaupunki ei ole suuri, sillä löytyy historia jota voit matkallalsi siellä päästä tutkimaan. Histroan aikana Lahti on ollut kauppakaupunki ja siihen liittyviä tärkeitä katuja ja rakennuksia löytyy.

Lisää tietoa Lahdesta löydät täältä.

Kaupungin ulkopuolella löydät myös metsiä ja jokia mitä voit helposti tutkia vuokratulla matkailuautolla. 

Lisää tietoa Lahden luonnosta ja tekemisistä voit lukea täältä.Lahti

Kokemukset

elo 2022
Liikaa viestejä ja yhteydenpitoa ja muistuttelua, alkoi jo roskaposti ahdistaa. Oli outoa ettei vakuutta voinut hoitaa heti vaan piti odottaa lähemmäs reissua.

elo 2022
Hiring using Camptoo was excellent. It was clear at every stage of the form filling and payments and we received timely reminders of final payments so that the booking was not lost. The website was also clear and easy to use. The search engine gave us appropriate choices and provided clear details of where the vans were located. Communication with van owners was effective and quick.

elo 2022
Minusta 15e polttoaineesta on naurettava kaasupullo tyhjä ei voitu kokata mitään,grillissä kaasuletku irti syttyi tuleen 2 kertaa ps.huomattiin vasta palautuksen yhteydessä että syy liekkeihin oli löysä letku