Matkailuauton vuokraus Pirkanmaalla

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46506 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Pirkanmaa

Matkailuautot paikassa Pirkanmaa

 • alkaen €80 per yö 
  (2)

  Siisti matkailuauto esimerkiksi perheille

  66Kangasala
 • alkaen €118 per yö 

  Uusi Karmann 4x4 retkeilyauto

  24Lempäälä
 • alkaen €118 per yö 

  TULITERÄ MATKAILUAUTO MUKAVUUKSIN

  55Nokia
 • alkaen €135 per yö 

  Fiat Dethleffs

  46TAMPERE
 • alkaen €82 per yö 

  Näppärä asuntoauto

  56Tarttila
 • alkaen €115 per yö 

  Carado T448

  44Tampere
 • alkaen €105 per yö 
  (3)

  Huippuvarusteltu, uudehko auto

  55Hämeenkyrö
 • alkaen €82 per yö 
  (6)

  Näppärän kokoinen matkailuauto puskaretkillekin

  46Tampere

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Pirkanmaa

Pirkanmaalla sijaitseva ihmisen kokoinen Tampere tarjoaa niin kaupunkiympäristön kulttuurielämyksiä, kuin paljon viheralueita ja luontokohteita lähiympäristössä. Tampere on helpolla etäisyydellä pääkaupunkiseudulta lähteville, ja Pirkanmaan seutu tarjoaa monipuolisia niin enemmän kuin vähemmän tunnettuja retkeilykohteita.

Tekemistä Tampereella ja lähialueilla
Tampereen keskustassa sijaitseva Finlaysonin alue tarjoaa koko perheelle tekemistä niin aktiviiteettien, liikkeiden, raviontoloiden kuin taiteen muodossa vanhoissa tehdasrakennuksissa Koskipuiston kupeessa. Kaupungissa on aina myös vaihtuvaa tekemistä, joten muista tarkistaa ajankohtaiset tapahtumat matkasi aikana! Pyynikin näkötorni ja munkkikahvit ovat tietenkin myös väistämätön pysähdys Tampereella vieraillessa. Kaupunkikohteiden lisäksi Hämeestä löytyy Etelä-Suomen upeimpia ulkoilualueita, luonnonpuistoja ja järvimaisemia, joista pääset helposti nauttimaan matkailuauton tuoman vapauden ansiosta Tampereelta lähtiessäsi.


Matkailuautot ja asuntovaunut Pirkanmaalla
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Pirkanmaalta. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Näkymä Tampereelta

Kokemukset

elo 2022
Liikaa viestejä ja yhteydenpitoa ja muistuttelua, alkoi jo roskaposti ahdistaa. Oli outoa ettei vakuutta voinut hoitaa heti vaan piti odottaa lähemmäs reissua.

elo 2022
Hiring using Camptoo was excellent. It was clear at every stage of the form filling and payments and we received timely reminders of final payments so that the booking was not lost. The website was also clear and easy to use. The search engine gave us appropriate choices and provided clear details of where the vans were located. Communication with van owners was effective and quick.

elo 2022
Minusta 15e polttoaineesta on naurettava kaasupullo tyhjä ei voitu kokata mitään,grillissä kaasuletku irti syttyi tuleen 2 kertaa ps.huomattiin vasta palautuksen yhteydessä että syy liekkeihin oli löysä letku