Matkailuauton vuokraus Pirkanmaalla

Arvostelu:9.1 / 39211 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Pirkanmaa

Matkailuautot paikassa Pirkanmaa

 • alkaen €76 per yö
  (1)

  Näppärän kokoinen matkailuauto puskaretkillekin

  46Tampere
 • alkaen €118 per yö

  TULITERÄ MATKAILUAUTO MUKAVUUKSIN

  55Nokia
 • alkaen €106 per yö

  Tilava valtamerilaiva B-kortilla

  54Lempäälä
 • alkaen €115 per yö

  Carado T448

  44Tampere

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Pirkanmaa

Pirkanmaalla sijaitseva ihmisen kokoinen Tampere tarjoaa niin kaupunkiympäristön kulttuurielämyksiä, kuin paljon viheralueita ja luontokohteita lähiympäristössä. Tampere on helpolla etäisyydellä pääkaupunkiseudulta lähteville, ja Pirkanmaan seutu tarjoaa monipuolisia niin enemmän kuin vähemmän tunnettuja retkeilykohteita.

Tekemistä Tampereella ja lähialueilla
Tampereen keskustassa sijaitseva Finlaysonin alue tarjoaa koko perheelle tekemistä niin aktiviiteettien, liikkeiden, raviontoloiden kuin taiteen muodossa vanhoissa tehdasrakennuksissa Koskipuiston kupeessa. Kaupungissa on aina myös vaihtuvaa tekemistä, joten muista tarkistaa ajankohtaiset tapahtumat matkasi aikana! Pyynikin näkötorni ja munkkikahvit ovat tietenkin myös väistämätön pysähdys Tampereella vieraillessa. Kaupunkikohteiden lisäksi Hämeestä löytyy Etelä-Suomen upeimpia ulkoilualueita, luonnonpuistoja ja järvimaisemia, joista pääset helposti nauttimaan matkailuauton tuoman vapauden ansiosta Tampereelta lähtiessäsi.


Matkailuautot ja asuntovaunut Pirkanmaalla
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Pirkanmaalta. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Näkymä Tampereelta

Kokemukset