Matkailuauton vuokraus Turku

Arvostelu:9.1 / 37560 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Turku

Matkailuautot paikan Turku lähellä

 • alkaen €118 per yö

  Perheauto vuokralle

  68Turku
 • alkaen €176 per yö

  Loisto risteilijä

  44Turku
 • alkaen €94 per yö

  B-kortilla ajettava 6 hengen matkailuauto isolla takatallilla

  66Sauvo

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Turku

Tekemistä Turussa ja lähialueilla

Kuten oli jo mainittu, Turku on entinen pääkaupunki ja yksi Suomen historiallisimmista kaupungeista. Jos haluat tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuurin ja sen kauneuteen, kuuluisaan Turun linnaan, saada upean yleiskuvan kaupungista kaupungin kukkulan huipulta tai vain nauttia kaupungin elämästä joen molemmin puolin, kaikki on mahdollista tässä Suomen helmessä nimeltään Turku.
Turku

Kokemukset

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin