Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46507 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Matkailuautot paikassa Uusimaa

 • alkaen €82 per yö 
  (8)

  Huippuvarusteltu Van King size -vuoteella (vuosimalli 2021!)

  34Helsinki
 • alkaen €80 per yö 
  (12)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €176 per yö 
  (2)

  Toimivapohjainen tilaihme mukavaan lomailuun / A functional space wonder for a comfortable holiday

  65Espoo
 • alkaen €129 per yö 

  Gran California 600 (2021)

  24Sipoo
 • alkaen €88 per yö 
  (7)

  Laadukas retkeilyauto myös vaativimpiin olosuhteisiin 4X4 (B-ajokortti riittää)

  34Vantaa
 • alkaen €71 per yö 
  (3)

  Usean makuupaikan pieni Solifer Espoossa

  66Espoo
 • alkaen €129 per yö 
  (1)

  Todella tilava ja korkealla huonekorkeudella asuntoauto

  65Sipoo
 • alkaen €88 per yö 
  (6)

  B-kortilla ajettava upea neljän hengen matkailuauto!

  44Helsinki
 • alkaen €71 per yö 
  (1)

  Lyhyt ja näppärä

  44Kirkkonummi

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Uusimaa

Pääkaupunkiseudulta löytää omansalaista tekemistä niin kulttuurimatkailija, ruokahifistelijä kuin luontointoilija. Nauti pääkaupungin monipuolisista tekemisistä tai tutustu lähiseudun nähtävyyksiin. Luonnon lähelle pääsee niin kaupungin viheralueilla kuin alle tunnin ajomatkan päässä oleviin lähialueen luonnonpuistoihin ja muihin luontokohteisiin. Pääkaupunkiseudun keskeiseltä sijainnilta on myös helppo aloittaa road trip matkailuautolla mihin suuntaan tahansa, esimerkiksi kohti itää ja Järvisuomea, tai Länsirannikkoa pitkin Hankoon, Turun saaristoon ja Porin alueelle.

Tekemistä Helsingissä ja lähialueilla
Kävele Tuomiokirkon portaat, nauti kaupungin lukuisista museoista, ihastele merta Kaivopuistosta ja eksy Punavuoren pieniin liikkeisiin. Tutustu kaupunkiin yläilmoista Linnanmäen panoraama-laitteessa, nauti illasta Katajanokan laiturin ravintoloissa tai lenkkeile Keskuspuiston poluilla. Pääkaupungin tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi Uudellamaalla pääset tutustumaan moniin Etelä-Suomen idyllisiin kaupunkikohteisiin kuten Porvooseen, Hankoon tai Tammisaareen, tai nauttimaan luonnosta esimerkiksi Nuuksion kansallispuistossa.

Matkailuautot ja asuntovaunut Uudellamaalla
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Uudellamaalla. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset

elo 2022
Liikaa viestejä ja yhteydenpitoa ja muistuttelua, alkoi jo roskaposti ahdistaa. Oli outoa ettei vakuutta voinut hoitaa heti vaan piti odottaa lähemmäs reissua.

elo 2022
Hiring using Camptoo was excellent. It was clear at every stage of the form filling and payments and we received timely reminders of final payments so that the booking was not lost. The website was also clear and easy to use. The search engine gave us appropriate choices and provided clear details of where the vans were located. Communication with van owners was effective and quick.

elo 2022
Minusta 15e polttoaineesta on naurettava kaasupullo tyhjä ei voitu kokata mitään,grillissä kaasuletku irti syttyi tuleen 2 kertaa ps.huomattiin vasta palautuksen yhteydessä että syy liekkeihin oli löysä letku