Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Arvostelu:9.1 / 39095 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Laaja valikoima ajoneuvoja Suomessa

Camptoolta löydät ainutlaatuisimman tarjonnan vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja yksityisomistajilta ympäri Suomen. Olemme Suomen ensimmäinen matkailuajoneuvojen jakamisalusta, jolta voit löytää läheltäsi niin matkakohteeseesi kuin budjettiisi sopivan ajoneuvon.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Matkailuautot paikassa Uusimaa

 • alkaen €94 per yö

  Siisti, kotoisa ja kompakti matkailuauto

  44Helsinki
 • alkaen €80 per yö
  (10)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €79 per yö

  Kohtuuhintainen, hyvin varusteltu ja tilava matkavankkuri, B-kortilla ajettava, 6:lle rekisteröity Carado A461 (150hv aut.)

  66Karkkila
 • alkaen €111 per yö
  (1)

  Tilava matkailuauto jossa kattava varustus

  66HYVINKÄÄ
 • alkaen €165 per yö
  (1)

  Sisältä tilava ja ulkoa pieni. Autossa on 5 istuma- ja nukkumapaikkaa ja se on vain 6,80m pitkä. Hieno ZF:n valmistama 9 vaihteinen automaatti!

  56Helsinki
 • alkaen €176 per yö

  Matkailuauto on pyörillä varustettu hotelli, joka liikkuu mukanasi minne tie viekin. Vietä siis lomasi varaamatta useita yöpymispaikkoja ja valitse oma reittisi

  44Espoo
 • alkaen €165 per yö
  (1)

  Toimivapohjainen tilaihme mukavaan lomailuun / A functional space wonder for a comfortable holiday

  65Espoo
 • alkaen €71 per yö

  Usean makuupaikan pieni Solifer Espoossa

  66Espoo
 • alkaen €86 per yö

  Varmaa reissua

  35Helsinki

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Uusimaa

Pääkaupunkiseudulta löytää omansalaista tekemistä niin kulttuurimatkailija, ruokahifistelijä kuin luontointoilija. Nauti pääkaupungin monipuolisista tekemisistä tai tutustu lähiseudun nähtävyyksiin. Luonnon lähelle pääsee niin kaupungin viheralueilla kuin alle tunnin ajomatkan päässä oleviin lähialueen luonnonpuistoihin ja muihin luontokohteisiin. Pääkaupunkiseudun keskeiseltä sijainnilta on myös helppo aloittaa road trip matkailuautolla mihin suuntaan tahansa, esimerkiksi kohti itää ja Järvisuomea, tai Länsirannikkoa pitkin Hankoon, Turun saaristoon ja Porin alueelle.

Tekemistä Helsingissä ja lähialueilla
Kävele Tuomiokirkon portaat, nauti kaupungin lukuisista museoista, ihastele merta Kaivopuistosta ja eksy Punavuoren pieniin liikkeisiin. Tutustu kaupunkiin yläilmoista Linnanmäen panoraama-laitteessa, nauti illasta Katajanokan laiturin ravintoloissa tai lenkkeile Keskuspuiston poluilla. Pääkaupungin tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi Uudellamaalla pääset tutustumaan moniin Etelä-Suomen idyllisiin kaupunkikohteisiin kuten Porvooseen, Hankoon tai Tammisaareen, tai nauttimaan luonnosta esimerkiksi Nuuksion kansallispuistossa.

Matkailuautot ja asuntovaunut Uudellamaalla
Camptoo tarjoaa laahan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Uudellamaalla. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset