Matkailuauton vuokraus Varsinais-Suomi

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46479 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Varsinais-Suomen lisäksi vuokraat matkailuatoja ympäri Suomen 

Suomen länsipuolella sijaitseva seutu sisältää yhden historiallisimmista kaupungeista, Turun. Tämän lisäksi löydät kaunista luontoa ympäri seurtua. Etsitpä sitten rentouttavaa lomaa meren rannalla kuten esimerkiksi Ruissalon Saaronniemessä, alueella sijaitsevissa kansallismetsissä tai kulttirikkaampaa kaupunkilomaa vuokratulla matkailuautollasi, Varsinais-Suomesta löytyy kaikki.

Puhumattakaan siitä, kuinka lähellä se on Suomen pääkaupunkia, joten voit ensin tutustua Suomen entiseen pääkaupunkiin ja jatkaa matkaasi kohti itää ja paljastaa itsellesi Helsinki.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Matkailuautot paikassa Varsinais-Suomi

 • alkaen €76 per yö 

  Webasto lisä lämmitin

  66Turku
 • alkaen €94 per yö 

  B-kortilla ajettava 6 hengen matkailuauto isolla takatallilla

  66Karuna
 • alkaen €129 per yö 

  Sunlight CLIFF retkeilyauto

  44Lieto
 • alkaen €141 per yö 
  (3)

  Nykyaikainen asuntoauto hyvillä varusteilla

  65Raisio
 • alkaen €100 per yö 
  (1)

  Vuokrataan aivan ihana ja uusi matkailuauto

  66Turku
 • alkaen €82 per yö 
  (2)

  B-kortilla ajettava 6 hengen matkailuauto

  66turku
 • alkaen €112 per yö 

  Uutta vastava, hienoa Retkeilyauto

  44Turku
 • alkaen €108 per yö 

  Perheauto vuokralle

  68Turku
 • alkaen €176 per yö 

  Loisto risteilijä

  44Turku

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Varsinais-Suomi

Suomen länsipuolella sijaitseva seutu sisältää luonnonhelmien lisäksi myös yhden historiallisimmista kaupungeista, Turun. Etsitpä sitten rentouttavaa lomaa meren rannalla, alueella sijaitsevissa kansallismetsissä tai kulttirikkaampaa kaupunkilomaa vuokratulla matkailuautollasi, Varsinais-Suomesta löytyy kaikki.

Puhumattakaan siitä, kuinka lähellä se on Suomen pääkaupunkia, joten voit ensin tutustua Suomen entiseen pääkaupunkiin ja jatkaa matkaasi kohti itää ja paljastaa itsellesi Helsinki.Tekemistä Turussa ja lähialueilla

Kuten oli jo mainittu, Turku on entinen pääkaupunki ja yksi Suomen historiallisimmista kaupungeista. Jos haluat tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuurin ja sen kauneuteen, kuuluisaan Turun linnaan, saada upean yleiskuvan kaupungista kaupungin kukkulan huipulta tai vain nauttia kaupungin elämästä joen molemmin puolin, kaikki on mahdollista tässä Suomen helmessä nimeltään Turku.Matkailuautot ja asuntovaunut Varsinais-Suomessa


Camptoo tarjoaa laajan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Varsinais-Suomessa. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset

elo 2022
Liikaa viestejä ja yhteydenpitoa ja muistuttelua, alkoi jo roskaposti ahdistaa. Oli outoa ettei vakuutta voinut hoitaa heti vaan piti odottaa lähemmäs reissua.

elo 2022
Hiring using Camptoo was excellent. It was clear at every stage of the form filling and payments and we received timely reminders of final payments so that the booking was not lost. The website was also clear and easy to use. The search engine gave us appropriate choices and provided clear details of where the vans were located. Communication with van owners was effective and quick.

elo 2022
Minusta 15e polttoaineesta on naurettava kaasupullo tyhjä ei voitu kokata mitään,grillissä kaasuletku irti syttyi tuleen 2 kertaa ps.huomattiin vasta palautuksen yhteydessä että syy liekkeihin oli löysä letku