Matkailuauton vuokraus Varsinais-Suomi

Arvostelu:9.1 / 37332 kokemuksesta
Laaja valikoima matkailuajoneuvoja saatavilla
Jopa 40% perinteisiä vuokraamoja halvempaa
Kunnolla vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki
Vuokraa ajoneuvo lähellä sinua ja suunnittele oma reittisi

Matkailuautot ja asuntovaunut Varsinais-Suomessa

Suomen länsipuolella sijaitseva seutu sisältää luonnonhelmien lisäksi myös yhden historiallisimmista kaupungeista, Turun. Etsitpä sitten rentouttavaa lomaa meren rannalla, alueella sijaitsevissa kansallismetsissä tai kulttirikkaampaa kaupunkilomaa vuokratulla matkailuautollasi, Varsinais-Suomesta löytyy kaikki.

Puhumattakaan siitä, kuinka lähellä se on Suomen pääkaupunkia, joten voit ensin tutustua Suomen entiseen pääkaupunkiin ja jatkaa matkaasi kohti itää ja paljastaa itsellesi Helsinki.

Helppoa ja turvallista

Voit helposti varata matkailuauton tai asuntovaunun vain kolmessa vaiheessa. Maksat turvallisesti verkossa, vuokraus on mutkatonta ja ajoneuvot on vakuutettu. Näin voit matkustaa huoletta!

Henkilökohtainen yhteys

Camptoolla vuokraat matkailuauton tai asuntovaunun suoraan omistajalta ja sinulla on häneen henkilökohtainen yhteys. Omistaja tuntee ajoneuvonsa läpikotaisin ja voi auttaa sinua matkan varrella. Samalla Camptoon tiimi on apunasi vuokrauksen jokaisessa vaiheessa.

Matkailuauton vuokraus Uusimaa

Matkailuautot paikassa Varsinais-Suomi

 • alkaen €100 per yö
  (1)

  Vuokrataan aivan ihana ja uusi matkailuauto

  66Turku
 • alkaen €94 per yö

  B-kortilla ajettava 6 hengen matkailuauto isolla takatallilla

  66Sauvo
 • alkaen €118 per yö

  Perheauto vuokralle

  68Turku
 • alkaen €112 per yö

  Uudenveroinen, siisti

  55Salo

Matkailuauton ja asuntovaunun vuokraus Varsinais-Suomi

Suomen länsipuolella sijaitseva seutu sisältää luonnonhelmien lisäksi myös yhden historiallisimmista kaupungeista, Turun. Etsitpä sitten rentouttavaa lomaa meren rannalla, alueella sijaitsevissa kansallismetsissä tai kulttirikkaampaa kaupunkilomaa vuokratulla matkailuautollasi, Varsinais-Suomesta löytyy kaikki.

Puhumattakaan siitä, kuinka lähellä se on Suomen pääkaupunkia, joten voit ensin tutustua Suomen entiseen pääkaupunkiin ja jatkaa matkaasi kohti itää ja paljastaa itsellesi Helsinki.Tekemistä Turussa ja lähialueilla

Kuten oli jo mainittu, Turku on entinen pääkaupunki ja yksi Suomen historiallisimmista kaupungeista. Jos haluat tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuurin ja sen kauneuteen, kuuluisaan Turun linnaan, saada upean yleiskuvan kaupungista kaupungin kukkulan huipulta tai vain nauttia kaupungin elämästä joen molemmin puolin, kaikki on mahdollista tässä Suomen helmessä nimeltään Turku.Matkailuautot ja asuntovaunut Varsinais-Suomessa
Camptoo tarjoaa laajan valikoiman yksityisiä matkailuautoja ja asuntovaunuja ympäri Suomen. Löydä tarpeisiisi sopiva ajoneuvo Varsinais-Suomessa. Käytä hakutoimintoa ja löydä sopiva ajoneuvo vuokralle. 

Auringonlasku Helsingissä

Kokemukset

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin