Vuokraa asuntovaunu läheltä suoraan omistajalta

Arvostelu:9.1 / 41074 kokemuksesta
Laaja tarjonta asuntovaunuja
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Vuokraa asuntovaunu läheltäsi ja kulje omaa polkuasi!
Perinteisiä vuokraamoja edullisempaa

Vuokraa edullinen asuntovaunu helposti Camptoon kautta!

Laaja tarjonta upeita asuntovaunuja vuokralle

Kun vuokraat Camptoon kautta, vuokraamasi ajoneuvo on aina ainutlaatuinen. Yksityisomisteinen asuntovaunu on aina uniikki ja löydät varmasti tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Asuntovaunulla on kätevä lähteä road tripille, ja se on mahtava vaihtoehto niin kesä-, joulu-, hiihto- kuin pääisäisloman viettoon! 

Helppo vuokraus

Olet suoraan yhteydessä asuntovaunun omistajaan ja voit kysyä häneltä mitä tahansa ennen ajoneuvon vuokrausta. Vuokraus onnistuu kolmessa vaiheessa: 1. Etsi täydellinen ajoneuvo. 2. Pyydä omistajalta varausta. 3. Maksa helposti ja turvallisesti alustamme kautta.

Täällä sinua varten

Pyrimme tekemään asuntovaunun vuokrauksesta mahdollisimman mutkatonta. Henkilökohtainen yhteys on prioriteettimme, ja autamme mielellämme tarvittaessa. Camptoon henkilökunta on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ennen vuokrausta, sen aikana, ja sen jälkeen.

Two people sitting under the awning of their caravan

Asuntovaunut tarjonnassamme

 • alkaen €49 per yö
  (1)

  Tunnelmallinen matkakumppani

  34Tuusula
 • alkaen €47 per yö
  (1)

  Hobby De Lux Edition 495 Ul

  4Sundsberg
 • alkaen €94 per yö

  Hobby 545 Exellent edition

  55Pori

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

kesä 2022
Erittäin siisti ja uudenveroinen matkailuauto. Ajomukavuus hyvä. Kaikki toiminnot toimivat hyvin ja hyvä alkuopastus. Kaikki sujui omistajien kanssa erittäin hyvin jo varausvaiheesta vuokraukseen ja palautukseen. Nouto- ja palautusajat hyvin sovittavissa. Voisin ehdottomasti vuokrata uudelleen.

kesä 2022
Auto todella siisti ja hieno! Ei paljoa keksi parannusehdotuksia, löytyi kaikki astiat, mausteet yms. Lisäksi yhteydenpito yms vuokraajan kanssa 10+

kesä 2022
Todella tyylikäs, sympaattinen ja käytännöllinen retkiauto. Mukava sänky, pöytä ja keitto- ja ruokailuvälineet pakattuna tyylikkäästi pieneen tilaan. Normaalipakun kokoisena helppo ajaa ja parkkeerata. Itse kävimme vain sodankylän elokuvajuhlilla, jossa toimi hyvin festarimajoituksena kunhan järkkäsi suihkut ja vessat erikseen. Toimii luultavasti jopa paremmin luonnon helmassa majoittumiseen.