Vuokraa asuntovaunu läheltä suoraan omistajalta

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46477 kokemuksesta
Laaja tarjonta asuntovaunuja
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Vuokraa asuntovaunu läheltäsi ja kulje omaa polkuasi!
Perinteisiä vuokraamoja edullisempaa

Vuokraa edullinen asuntovaunu helposti Camptoon kautta!

Laaja tarjonta upeita asuntovaunuja vuokralle

Kun vuokraat Camptoon kautta, vuokraamasi ajoneuvo on aina ainutlaatuinen. Yksityisomisteinen asuntovaunu on aina uniikki ja löydät varmasti tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Asuntovaunulla on kätevä lähteä road tripille, ja se on mahtava vaihtoehto niin kesä-, joulu-, hiihto- kuin pääisäisloman viettoon! 

Helppo vuokraus

Olet suoraan yhteydessä asuntovaunun omistajaan ja voit kysyä häneltä mitä tahansa ennen ajoneuvon vuokrausta. Vuokraus onnistuu kolmessa vaiheessa: 1. Etsi täydellinen ajoneuvo. 2. Pyydä omistajalta varausta. 3. Maksa helposti ja turvallisesti alustamme kautta.

Täällä sinua varten

Pyrimme tekemään asuntovaunun vuokrauksesta mahdollisimman mutkatonta. Henkilökohtainen yhteys on prioriteettimme, ja autamme mielellämme tarvittaessa. Camptoon henkilökunta on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ennen vuokrausta, sen aikana, ja sen jälkeen.

Two people sitting under the awning of their caravan

Asuntovaunut tarjonnassamme

 • alkaen €53 per yö 

  Uudenveroinen, avara ja valoisa vaunu jossa nukkumapaikat jopa 7:lle

  74Vaajakoski
 • alkaen €49 per yö 
  (2)

  Tunnelmallinen matkakumppani

  34Tuusula
 • alkaen €47 per yö 
  (1)

  Hobby De Lux Edition 495 Ul

  4Sundsberg

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

syys 2022
Lomamme oli tosi upea, siitä suuri kiitos Maaritille ja hänen asuntoautolle. Reissu sujui hyvin ja aina kun tarvitsi, oli Maarit auttavainen ja todella ihanasti mukana!! Etukäteen saamamme videot auttoivat alkuun, mehän olimme ihan aloittelijoita tällaisessa matkustamisessa. Ja pyynnöstä saimme kupit ja kattilat sekä muut tarvikkeet Maaritilta lainaan. Suosittelemme mitä lämpimimmin Maarittia ja hänen autoaan. Rakkaat terveiset, Erja, Thomas ja Lotta

syys 2022
Koko vuokrausprosessi sujui erittäin hyvin alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta. Jani vastasi viesteihin nopeasti, vuokraukseen liittyvät asiat ja nouto sovittiin selkeästi ja tapaaminen nouto- ja palautustilanteessa oli miellyttävä. Camper oli lähes uusi ja kaikki toimi hienosti. Saimme selkeät ohjeet riittävässä määrin (ensikertalaisia!) ja lopuksi hyvän matkan toivotukset - ”nauttikaa vapaudesta!”. Ihan huippukokemus! Kiitos! Tiedämme, kehen olla yhteydessä, kun seuraavan kerran reissukuume nousee…

syys 2022
Iso auto mutta ajossa tuntuu normaalilta pakettiautolta. Automaattiin tottuneena manuaali vaihteisto ja kytkin ei tuottanut ongelmia. Ainoa ongelma on että matkakumppanit alkoivat jo suunnitella tulevia matkoja, sen verran mukavaa oli matkustaa. Ollin kanssa oli mukava asioida .