Vuokraa yksityisomisteinen matkailuauto

Arvostelu:9.1 / 36617 kokemuksesta
Laaja tarjonta matkailuajoneuvoja
Edullisia ajoneuvoja eri budjeteille
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Ajoneuvoja vuokrattavana laajasti ympäri Eurooppaa ja Australiaa

Vuokraa edullinen matkailuauto Camptoon kautta.

Laaja tarjonta matkailuautoja

Camptoo tarjoaa ainutlaatuisen tarjonnan matkailuautoja ja asuntovaunuja. Tarvitset sitten 4-6 sängyn luksusautoa tai ppientä kahden hengen retkeilyautoa, perhelomalle tai festareille, Camptoolta löydät etsimäsi budjettiisi sopivan ajoneuvon vuokralle. Vuokraa matkailuauto seuraavalle lomallesi!

Aina vakuutettu

Kaikki ajoneuvot on vakuutettu onnettomuuden tai vahingon varalta. Sinun ei tarvitse huolia asiasta matkasi aikana!

Olemme apunasi

Yksityisen matkailuauton vuokraus Camptoon kautta on helppoa. Olet suoraan yhteydessä omistajaan ja voit keskustella hänen kanssaan matkasuunnitelmistasi. Olemme myös aina valmiita auttamaan, niin ennen matkaasi kuin sen aikana tai jälkeen!

Semi-integral motorhome on a camping ground

Selaa tarjontaamme

Etsi, vuokraa ja kulje omaa polkuasi!

Tarjonta -sivullamme voit helposti suodattaa varattavissa olevia ajoneuvoja ja löytää itsellesi sopivan. Kun olet löytänyt täydellisen matkailuauton tai asuntovaunun, voit pyytää varausta yhdeltä Camptoon huikeista omistajista ilman sitoutumista. Camptoo ilmoittaa sinulle 24 tunnin sisällä, hyväksyykö omistaja varauspyyntösi. Kun olet vahivstanut varauksesi, olet valmis lähtemään elämäsi reissulle.

Tiedätkö jo, minne olet suuntaamassa? Matkailuauton suuri etu on sen tuoma joustavuus matkakohteen suhteen. Voit päättää seuraavasta kohteestasi vaikka samana päivänä! Lue lisää matkailusta blogistamme

Red volkswagen campervan in the forest

Kokemuksia

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin