Vuokraa yksityisomisteinen matkailuauto

Arvostelu:9.1 / 39236 kokemuksesta
Laaja tarjonta matkailuajoneuvoja
Edullisia ajoneuvoja eri budjeteille
Vakuutetut ajoneuvot
24/7 tuki matkalla
Ajoneuvoja vuokrattavana laajasti ympäri Eurooppaa ja Australiaa

Vuokraa edullinen matkailuauto Camptoon kautta.

Laaja tarjonta matkailuautoja

Camptoo tarjoaa ainutlaatuisen tarjonnan matkailuautoja ja asuntovaunuja. Tarvitset sitten 4-6 sängyn luksusautoa tai ppientä kahden hengen retkeilyautoa, perhelomalle tai festareille, Camptoolta löydät etsimäsi budjettiisi sopivan ajoneuvon vuokralle. Vuokraa matkailuauto seuraavalle lomallesi!

Aina vakuutettu

Kaikki ajoneuvot on vakuutettu onnettomuuden tai vahingon varalta. Sinun ei tarvitse huolia asiasta matkasi aikana!

Olemme apunasi

Yksityisen matkailuauton vuokraus Camptoon kautta on helppoa. Olet suoraan yhteydessä omistajaan ja voit keskustella hänen kanssaan matkasuunnitelmistasi. Olemme myös aina valmiita auttamaan, niin ennen matkaasi kuin sen aikana tai jälkeen!

Semi-integral motorhome on a camping ground

Selaa tarjontaamme

 • alkaen €88 per yö
  (3)

  Laadukas retkeilyauto myös vaativimpiin olosuhteisiin 4X4 (B-ajokortti riittää)

  34Vantaa
 • alkaen €80 per yö
  (10)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €94 per yö

  Siisti, kotoisa ja kompakti matkailuauto

  44Helsinki

Etsi, vuokraa ja kulje omaa polkuasi!

Tarjonta -sivullamme voit helposti suodattaa varattavissa olevia ajoneuvoja ja löytää itsellesi sopivan. Kun olet löytänyt täydellisen matkailuauton tai asuntovaunun, voit pyytää varausta yhdeltä Camptoon huikeista omistajista ilman sitoutumista. Camptoo ilmoittaa sinulle 24 tunnin sisällä, hyväksyykö omistaja varauspyyntösi. Kun olet vahivstanut varauksesi, olet valmis lähtemään elämäsi reissulle.

Tiedätkö jo, minne olet suuntaamassa? Matkailuauton suuri etu on sen tuoma joustavuus matkakohteen suhteen. Voit päättää seuraavasta kohteestasi vaikka samana päivänä! Lue lisää matkailusta blogistamme

Red volkswagen campervan in the forest

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

touko 2022
Äitienpäiväreissu pojan perheen luokse sujui mukavasti uudehkolla, siistillä, automaativaihteisella retkiautolla. Auto oli vakaa ajettava, eikä pitkä matka-ajo isommin rasittanut. Perillä laitoimme auton sähköjohdon päähän ja näin jääkaappi pysyi kylmänä ja sisätilat lämpiminä. Sängyt olivat mukavat ja keskimittaisille riittävän pitkät.

touko 2022
VW Grand Californian vuokraus yli 80-vuotiaalle oli aika haastava homma. Viime hetkeen odotimme vesijärjestelmän korjausta. Se onnistui ja sen jälkeen matka Järvenpäästä Norjan Pykeijaan sujui hyvin. Auto toimi moitteettomasti koko 3700 km matkan. Suihkukoppi sopii varmaan nuoremmille, mutta me käytimme kaupallisia suihkuja, Atte vuokraajana oli tosi mukava. Kuvassa yövymme Raippaluodossa vaasalaisten ystäviemme kanssa.

touko 2022
Auton haku ja palautus sujuivat vaivattomasti ja luotettavasti. Auto oli lomallemme juuri sopiva ja se toimi hienosti. Laadukas ja hyvin varusteltu auto, jota oli helppo käsitellä.