Koe retkeilyn vapaus mukavuudesta tinkimättä vuokraamalla luksusmatkailuauton!

Arvostelu:9.1 / 36616 kokemuksesta
Laaja tarjonta luksusajoneuvoja
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Yksityiset ajoneuvot lähellä sinua
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Ylellinen loma Camptoon kautta

Tahdotko lähteä seikkailuhenkiselle matkalle, mutta silti nauttia luksusmatkailun mukavuudesta? Se on mahdollista! Luo itsellesi ylellinen lomaelämys ja nauti sinua lähellä olevien luksusmatkailuautojen ja -asuntovaunujen mukavuudesta.

Löydät Camptoolta vuokrattavia luksusajoneuvoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi matkan päällä. Niistä löytyy tietenkin vähintään mukava sänky, suihku ja WC. Näiden lisäksi monissa ajoneuvoissa on lisämukavuuksia ja -tarvikkeita niin leirintäalueelle kuin ajon ajaksi. Ajokokemusta parantavat toiminnot kuten vakionopeudensäädin, navigaattori ja/tai peruutuskamera.

Käytä suodattimia löytääksesi tarpeitasi vastaavan matkailuauton. Tämän jälkeen voit pyytää varausta omistajalta ja esittää mahdollisia lisäkysymyksiä.

Laaja valikoima luksusajoneuvoja vuokralle

Kokemuksia

Edullisen matkailuauton tai asuntovaunun vuokraus helposti Camptoon kautta.

Ainutlaatuinen valikoima vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja

Camptoo tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata ainutlaatuisia matkailuautoja tai asuntovaunuja ympäri Suomen. Haet sitten neljän tai kuuden sängyn luksusmatkailuautoa tai edullista kahden sängyn retkeilyautoa, perhelomalle tai festarireissulle, Camptoolta löytyy tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva ajoneuvo.

Aina vakuutettu

Kaikki Camptoon kautta vuokrattavat matkailuautot on vakuutettu vuokrauksen ajalle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tästä, kaikki sisältyy hintaan.

Helppo vuokraus

Olet suoraan yhteydessä matkailuauton tai asuntovaunun omistajaan ja voit kysyä häneltä kaikki mahdolliset kysymykset ennen ajoneuvon vuokrausta. Camptoon tiimi on valmis vastaamaan mihin tahansa kysymyksiin ennen matkailuauton vuokrausta, sen aikana ja sen jälkeen.

Modern motorhome on a camping ground

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin