Koe retkeilyn vapaus mukavuudesta tinkimättä vuokraamalla luksusmatkailuauton!

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 46505 kokemuksesta
Laaja tarjonta luksusajoneuvoja
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Yksityiset ajoneuvot lähellä sinua
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Ylellinen loma Camptoon kautta

Tahdotko lähteä seikkailuhenkiselle matkalle, mutta silti nauttia luksusmatkailun mukavuudesta? Se on mahdollista! Luo itsellesi ylellinen lomaelämys ja nauti sinua lähellä olevien luksusmatkailuautojen ja -asuntovaunujen mukavuudesta.

Löydät Camptoolta vuokrattavia luksusajoneuvoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi matkan päällä. Niistä löytyy tietenkin vähintään mukava sänky, suihku ja WC. Näiden lisäksi monissa ajoneuvoissa on lisämukavuuksia ja -tarvikkeita niin leirintäalueelle kuin ajon ajaksi. Ajokokemusta parantavat toiminnot kuten vakionopeudensäädin, navigaattori ja/tai peruutuskamera.

Käytä suodattimia löytääksesi tarpeitasi vastaavan matkailuauton. Tämän jälkeen voit pyytää varausta omistajalta ja esittää mahdollisia lisäkysymyksiä.

Luxe camper interieur

Laaja valikoima luksusajoneuvoja vuokralle

 • alkaen €82 per yö 
  (8)

  Huippuvarusteltu Van King size -vuoteella (vuosimalli 2021!)

  34Helsinki
 • alkaen €94 per yö 
  (7)

  Uudehko, siisti, näppärä retkeilyauto

  24Jyväskylä
 • alkaen €139 per yö 
  (3)

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä

Edullisen matkailuauton tai asuntovaunun vuokraus helposti Camptoon kautta.

Ainutlaatuinen valikoima vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja

Camptoo tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata ainutlaatuisia matkailuautoja tai asuntovaunuja ympäri Suomen. Haet sitten neljän tai kuuden sängyn luksusmatkailuautoa tai edullista kahden sängyn retkeilyautoa, perhelomalle tai festarireissulle, Camptoolta löytyy tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva ajoneuvo.

Aina vakuutettu

Kaikki Camptoon kautta vuokrattavat matkailuautot on vakuutettu vuokrauksen ajalle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tästä, kaikki sisältyy hintaan.

Helppo vuokraus

Olet suoraan yhteydessä matkailuauton tai asuntovaunun omistajaan ja voit kysyä häneltä kaikki mahdolliset kysymykset ennen ajoneuvon vuokrausta. Camptoon tiimi on valmis vastaamaan mihin tahansa kysymyksiin ennen matkailuauton vuokrausta, sen aikana ja sen jälkeen.

Modern motorhome on a camping ground

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

syys 2022
Lomamme oli tosi upea, siitä suuri kiitos Maaritille ja hänen asuntoautolle. Reissu sujui hyvin ja aina kun tarvitsi, oli Maarit auttavainen ja todella ihanasti mukana!! Etukäteen saamamme videot auttoivat alkuun, mehän olimme ihan aloittelijoita tällaisessa matkustamisessa. Ja pyynnöstä saimme kupit ja kattilat sekä muut tarvikkeet Maaritilta lainaan. Suosittelemme mitä lämpimimmin Maarittia ja hänen autoaan. Rakkaat terveiset, Erja, Thomas ja Lotta

syys 2022
Koko vuokrausprosessi sujui erittäin hyvin alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta. Jani vastasi viesteihin nopeasti, vuokraukseen liittyvät asiat ja nouto sovittiin selkeästi ja tapaaminen nouto- ja palautustilanteessa oli miellyttävä. Camper oli lähes uusi ja kaikki toimi hienosti. Saimme selkeät ohjeet riittävässä määrin (ensikertalaisia!) ja lopuksi hyvän matkan toivotukset - ”nauttikaa vapaudesta!”. Ihan huippukokemus! Kiitos! Tiedämme, kehen olla yhteydessä, kun seuraavan kerran reissukuume nousee…

syys 2022
Iso auto mutta ajossa tuntuu normaalilta pakettiautolta. Automaattiin tottuneena manuaali vaihteisto ja kytkin ei tuottanut ongelmia. Ainoa ongelma on että matkakumppanit alkoivat jo suunnitella tulevia matkoja, sen verran mukavaa oli matkustaa. Ollin kanssa oli mukava asioida .