Koe retkeilyn vapaus mukavuudesta tinkimättä vuokraamalla luksusmatkailuauton!

Arvostelu:9.1 / 39095 kokemuksesta
Laaja tarjonta luksusajoneuvoja
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Yksityiset ajoneuvot lähellä sinua
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Ylellinen loma Camptoon kautta

Tahdotko lähteä seikkailuhenkiselle matkalle, mutta silti nauttia luksusmatkailun mukavuudesta? Se on mahdollista! Luo itsellesi ylellinen lomaelämys ja nauti sinua lähellä olevien luksusmatkailuautojen ja -asuntovaunujen mukavuudesta.

Löydät Camptoolta vuokrattavia luksusajoneuvoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi matkan päällä. Niistä löytyy tietenkin vähintään mukava sänky, suihku ja WC. Näiden lisäksi monissa ajoneuvoissa on lisämukavuuksia ja -tarvikkeita niin leirintäalueelle kuin ajon ajaksi. Ajokokemusta parantavat toiminnot kuten vakionopeudensäädin, navigaattori ja/tai peruutuskamera.

Käytä suodattimia löytääksesi tarpeitasi vastaavan matkailuauton. Tämän jälkeen voit pyytää varausta omistajalta ja esittää mahdollisia lisäkysymyksiä.

Luxe camper interieur

Laaja valikoima luksusajoneuvoja vuokralle

 • alkaen €139 per yö

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä
 • alkaen €80 per yö
  (10)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €94 per yö
  (6)

  Uusi, siisti, näppärä retkeilyauto

  24Jyväskylä

Edullisen matkailuauton tai asuntovaunun vuokraus helposti Camptoon kautta.

Ainutlaatuinen valikoima vuokrattavia matkailuautoja ja asuntovaunuja

Camptoo tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata ainutlaatuisia matkailuautoja tai asuntovaunuja ympäri Suomen. Haet sitten neljän tai kuuden sängyn luksusmatkailuautoa tai edullista kahden sängyn retkeilyautoa, perhelomalle tai festarireissulle, Camptoolta löytyy tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva ajoneuvo.

Aina vakuutettu

Kaikki Camptoon kautta vuokrattavat matkailuautot on vakuutettu vuokrauksen ajalle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tästä, kaikki sisältyy hintaan.

Helppo vuokraus

Olet suoraan yhteydessä matkailuauton tai asuntovaunun omistajaan ja voit kysyä häneltä kaikki mahdolliset kysymykset ennen ajoneuvon vuokrausta. Camptoon tiimi on valmis vastaamaan mihin tahansa kysymyksiin ennen matkailuauton vuokrausta, sen aikana ja sen jälkeen.

Modern motorhome on a camping ground

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

touko 2022
Äitienpäiväreissu pojan perheen luokse sujui mukavasti uudehkolla, siistillä, automaativaihteisella retkiautolla. Auto oli vakaa ajettava, eikä pitkä matka-ajo isommin rasittanut. Perillä laitoimme auton sähköjohdon päähän ja näin jääkaappi pysyi kylmänä ja sisätilat lämpiminä. Sängyt olivat mukavat ja keskimittaisille riittävän pitkät.

touko 2022
VW Grand Californian vuokraus yli 80-vuotiaalle oli aika haastava homma. Viime hetkeen odotimme vesijärjestelmän korjausta. Se onnistui ja sen jälkeen matka Järvenpäästä Norjan Pykeijaan sujui hyvin. Auto toimi moitteettomasti koko 3700 km matkan. Suihkukoppi sopii varmaan nuoremmille, mutta me käytimme kaupallisia suihkuja, Atte vuokraajana oli tosi mukava. Kuvassa yövymme Raippaluodossa vaasalaisten ystäviemme kanssa.

touko 2022
Auton haku ja palautus sujuivat vaivattomasti ja luotettavasti. Auto oli lomallemme juuri sopiva ja se toimi hienosti. Laadukas ja hyvin varusteltu auto, jota oli helppo käsitellä.