Vuokraa matkailuajoneuvo ainutlaatuiselle perhelomalle

Arvostelu:9.1 / 39237 kokemuksesta
Laaja tarjonta ajoneuvoja perheille
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Vuokraa matkailuauto läheltäsi ja kulje omaa polkuasi!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Vuokraa perheystävällinen matkailuauto

Matkailuauto tarjoaa mukavuutta koko perheelle. Matkalla lapset voivat pelata pelejä tai nauttia eväistä pöydän ääressä. Saapuessanne kohteeseen lapset pääsevät heti ulos leikkimään, kun sinä nautit maisemista retkituolissa. Loma matkailuautolla tai asuntovaunulla on takuulla unohtumaton kokemus niin sinulle kuin lapsillesi.

 

Family eating breakfast in front of their campervan

Selaa tarjontaamme

 • alkaen €88 per yö
  (3)

  Laadukas retkeilyauto myös vaativimpiin olosuhteisiin 4X4 (B-ajokortti riittää)

  34Vantaa
 • alkaen €80 per yö
  (10)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €98 per yö

  The Arctic Adventure Van: a fully-equipped campervan to explore the North

  33Rovaniemi

Vuokraa edullinen matkailuauto Camptoon kautta

Jotain jokaiselle

Valitse laajasta valikoimastamme matkailuautoja ja asuntovaunuja ja kokeile retkeilyä Camptoon kautta! Suunnitteletko retkeä viikonlopuksi vai pitkää kesälomaa? Varaa helposti järjestelmämme kautta!

Turvallisuus ensin

Camptoo varmistaa, että lähdet matkaan turvallisesti ja vakuutetusti. Tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän, sekä muiden matkailijoiden arvostelujen kautta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme apunasi

Camptoon tiimi on täällä sinua varten! Henkilökohtainen tuki on meille ensisijaista ja autamme aina mielellämme, jos tarvistet apuamme.

Mother and child reading a book in a motorhome

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

touko 2022
Äitienpäiväreissu pojan perheen luokse sujui mukavasti uudehkolla, siistillä, automaativaihteisella retkiautolla. Auto oli vakaa ajettava, eikä pitkä matka-ajo isommin rasittanut. Perillä laitoimme auton sähköjohdon päähän ja näin jääkaappi pysyi kylmänä ja sisätilat lämpiminä. Sängyt olivat mukavat ja keskimittaisille riittävän pitkät.

touko 2022
VW Grand Californian vuokraus yli 80-vuotiaalle oli aika haastava homma. Viime hetkeen odotimme vesijärjestelmän korjausta. Se onnistui ja sen jälkeen matka Järvenpäästä Norjan Pykeijaan sujui hyvin. Auto toimi moitteettomasti koko 3700 km matkan. Suihkukoppi sopii varmaan nuoremmille, mutta me käytimme kaupallisia suihkuja, Atte vuokraajana oli tosi mukava. Kuvassa yövymme Raippaluodossa vaasalaisten ystäviemme kanssa.

touko 2022
Auton haku ja palautus sujuivat vaivattomasti ja luotettavasti. Auto oli lomallemme juuri sopiva ja se toimi hienosti. Laadukas ja hyvin varusteltu auto, jota oli helppo käsitellä.

Koko perheen loma