Vuokraa matkailuajoneuvo ainutlaatuiselle perhelomalle

Olen joustava
Arvostelu:9.1 / 44404 kokemuksesta
Laaja tarjonta ajoneuvoja perheille
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Vuokraa matkailuauto läheltäsi ja kulje omaa polkuasi!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Vuokraa perheystävällinen matkailuauto

Matkailuauto tarjoaa mukavuutta koko perheelle. Matkalla lapset voivat pelata pelejä tai nauttia eväistä pöydän ääressä. Saapuessanne kohteeseen lapset pääsevät heti ulos leikkimään, kun sinä nautit maisemista retkituolissa. Loma matkailuautolla tai asuntovaunulla on takuulla unohtumaton kokemus niin sinulle kuin lapsillesi.

 

Family eating breakfast in front of their campervan

Selaa tarjontaamme

 • alkaen €80 per yö 
  (11)

  Volkswagen Grand California 600

  44Box
 • alkaen €105 per yö 

  Uusi VW Grand California

  44Espoo
 • alkaen €139 per yö 
  (3)

  Uusi Adria Matrix matkailuauto

  55Jyväskylä
 • alkaen €95 per yö 
  (7)

  The Arctic Adventure Van: a fully-equipped campervan to explore the North

  33Rovaniemi
 • alkaen €92 per yö 

  Unohtumattomille retkille näppärä retkeilyauto

  24Vantaa
 • alkaen €94 per yö 
  (7)

  Uusi, siisti, näppärä retkeilyauto

  24Jyväskylä

Vuokraa edullinen matkailuauto Camptoon kautta

Jotain jokaiselle

Valitse laajasta valikoimastamme matkailuautoja ja asuntovaunuja ja kokeile retkeilyä Camptoon kautta! Suunnitteletko retkeä viikonlopuksi vai pitkää kesälomaa? Varaa helposti järjestelmämme kautta!

Turvallisuus ensin

Camptoo varmistaa, että lähdet matkaan turvallisesti ja vakuutetusti. Tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän, sekä muiden matkailijoiden arvostelujen kautta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme apunasi

Camptoon tiimi on täällä sinua varten! Henkilökohtainen tuki on meille ensisijaista ja autamme aina mielellämme, jos tarvistet apuamme.

Mother and child reading a book in a motorhome

Tuhansia ainutlaatuisia kokemuksia

elo 2022
Auto oli siisti ja toimiva, suosittelen. Varauksen kanssa sekaannusta aiheutti etukäteen peritty siivousmaksu joka luvattiin palauttaa mikäli auto on hyvin siivottu. Siivosimme auton todella perusteellisesti reissun jälkeen mutta siltikään emme saaneet siivousmaksusta kuin alle puolet takaisin ja sekin useiden kyselyiden jälkeen kuukauden kuluttua.

elo 2022
Lomamatkamme oli erittäin onnistunut, kiitos auton omistajapariskunnalle. Auto oli juuri passelin kompakti kahdelle hengelle. Tulemme mielellämme jatkossakin vuokraamaan kyseistä asuntoautoa.

elo 2022
We had a wonderful week in your camper, Niko. You were very helpful, showing us how everything worked in the van and how to service it before we left you. Then, during the week, you were quick to reply to text messages asking for help. You were more than fair regrading something we did damage. I would highly recommend you and your camper to any fellow travellers.

Koko perheen loma