Vuokraa matkailuajoneuvo ainutlaatuiselle perhelomalle

Arvostelu:9.1 / 36617 kokemuksesta
Laaja tarjonta ajoneuvoja perheille
Vakuutetut matkailuautot ja asuntovaunut
24/7 tuki matkalla
Vuokraa matkailuauto läheltäsi ja kulje omaa polkuasi!
Perinteistä vuokrausta edullisempaa

Vuokraa perheystävällinen matkailuauto

Matkailuauto tarjoaa mukavuutta koko perheelle. Matkalla lapset voivat pelata pelejä tai nauttia eväistä pöydän ääressä. Saapuessanne kohteeseen lapset pääsevät heti ulos leikkimään, kun sinä nautit maisemista retkituolissa. Loma matkailuautolla tai asuntovaunulla on takuulla unohtumaton kokemus niin sinulle kuin lapsillesi.

 

Family eating breakfast in front of their campervan

Selaa tarjontaamme

Vuokraa edullinen matkailuauto Camptoon kautta

Jotain jokaiselle

Valitse laajasta valikoimastamme matkailuautoja ja asuntovaunuja ja kokeile retkeilyä Camptoon kautta! Suunnitteletko retkeä viikonlopuksi vai pitkää kesälomaa? Varaa helposti järjestelmämme kautta!

Turvallisuus ensin

Camptoo varmistaa, että lähdet matkaan turvallisesti ja vakuutetusti. Tarjoamme turvallisen maksujärjestelmän, sekä muiden matkailijoiden arvostelujen kautta yhteisön, johon voit luottaa.

Olemme apunasi

Camptoon tiimi on täällä sinua varten! Henkilökohtainen tuki on meille ensisijaista ja autamme aina mielellämme, jos tarvistet apuamme.

Mother and child reading a book in a motorhome

Muiden kokemuksia perhelomasta

Koko perheen loma

Meistä

Me Camptoolla rakastamme matkailuajoneuvolla matkustamisen vapautta. Tavoitteemme on jakaa matkailuautolla tai -vaunulla omaan tahtiin matkailun iloa jokaiselle. Meistä se on paras tapa nähdä kauniin maamme antimia. Jaa ajoneuvosi ja lähde matkaan upealla Camptoo-ajoneuvolla.

Tutustu Camptoon tiimiin